Sunday, November 28, 2010

award

assalamualaikum ;)


okay, nak cepat nii. it's already 1 o'clock. nak tidur. esok ada misi. cewahh! :D


tadi blogwalking jap. kat blog datin berseri kita nii. [kawan lama masa kat sekolah teknik dulu]. baru aku pasan, dye ada bagi award. punyalah lama dye post entry tu, aku baru perasan kan. teruknya aku nii. haish! sorry ainaa. hee :)


aku ada dengar jugak pasal awardaward ni. aku kan cam baru lagi kan. mana la pernah dapat award. huhu. sedih jee. so, aku pun, grab je la award tu. sebab ada nama aku. even dye tag ramai lagi orang. haha! nampak tak aku ni batak? HAHA! lantak laa. btw, thanks ainaa. <3

friendship award from aina filza =]

that's all.

4 comments:

rainbowskittle said...

kawan ngan datin seyh hahaha. datin tak kasik lv ke harrods ke ?

nabila faryzza said...

jangan mainmain, datin youu ;D
err, tade pulak datin bagi yang itu, dye bagi award je. ok la kann drpd tade pape. hee

syue said...

comel je kak eja ni :D

nabila faryzza said...

ha? comel? hehe. kamsamidaa. ahkz! *terover pula* :D