Monday, December 20, 2010

kelebihan aku join blog baru 2010 pilihan

assalamualaikum :)
nak cerita ni. nak dengar takk? nak dengar tak? okay, taknak dengar takpe. siapalah nabila faryzza ni kan. bukan pencerita yang baik lagi handal. kan? kan? huhu. ;l

since kte join BPM dalam kategori blog baru 2010 pilihan nii. memang banyak gila perubahan berlaku kat blog ni.

1. traffic menaik secara mendadak. kalau dulu, bukan main senyap je blog kte ni. i mean ayat budak comel kat belah kanan ni ha. dulu sorang dua je. but since join ni, paling ramai kte tengok haritu, 10 laa. well, im not famous enough macam fatin liyana yang sampai beratusratus orang visit her blog in one time. [buat muka sedih sikit]

2. okay! and of course follower saya bertambah dengan drastiknya. macam takpercaya je follower blog ni dah seratus lebih. perasaan memang wahhhh!! thank you korang yang follow blog ini. hee 

3. shoutbox pun terpekik terlolong minta dibaca. cewahh! ayat akuu. haha! tiap kali sign in, ada je yang tinggal jejak langkah dorang. ucap congrates sume la. korang memang best la follower follower sekalian. i lap u . HAHA =)

4. psstt! yang ni kena cakap slow sikit laa. HAHA! earnings kat nuffnang sedikit bertambah. nak tahu berapa?? bhahaha! takpayah la tahu. for sure, taksampai RM10 punn. mesti korang akan gelak BESAR punyaa kalau kte bagitahu. well, nak sedapkan hati sendiri, bersesuaian la dengan blog yang baru sebulan ni. sabar eja, sabar. :/

alhamdulillah, blog ni tercalon untuk peringkat yang seterusnya pulakk. so, kalau korang suka blog ni, do vote for me okay
undian akan dibuka dari 21 disember 2010 (7 pagi) hingga 23 disember 2010 (7 pagi)
undian dibuka 2 hari sahaja because there's only 50 blog yang tinggal.
so, kalau nak undi, remember my blog's name okay

bila hati berbisik dan tangan bergerak

okay, nak g makan ni. korang dah makan? jom makan! isi perut tuu. :)
that's all

5 comments:

Liyana Zulkeflee said...

wah wah makin famous sekarang .congrats .tingkatkan usaha anda .i will vote u okayy .remember me okayy .gudluck :) .iloikeeee <3 !

nabila faryzza said...

yana : hee. jyeah! do vote for me okayh! ajak kawan2 sekali. yess, i will remember u dear. adik aziq kann. :D thnx btw

nub said...

ceq xpenah taw apa tu bpm..tapi tahniah n slamat suces tuk ang naa..

t mnang wat kenduri besaq2 naa..bahahah

nabila faryzza said...

nub : haha! kenduri?? ahkz! insyaAllah :) btw, thanx! undi taw! jgn tak undi :D

Azman Roslan said...

terima kasih atas feedback ini..