Thursday, December 23, 2010

DOTA, game yang paling girlfriend anti

assalamualaikum :)

okay! bagi boyfriend2 yang baca entri ni, jangan marah okay? ahkz! kte just meluahkan isi hati si girlfriend2 yang ditinggalkan boyfriend seketika kerana si dia sibuk bermain DOTA. ouh, tidak!! saya taksuka dengar nama DOTA ituuu. arghhhhh ! saya jelous!

fakta menarik,
pemikiran lelaki muda 5 tahun dari usia sebenar mereka.
serious okay! kte tak tipuu. tapi tak dapat la nak tunjuk bukti article, sebab tak ingat baca kat mana. hee =)
*okay finee. taknak caya sudahh*


inilah dilema yang saya lalui sebagai seorang girlfriend kepada boyfriend yang lebih lebihkan dota daripada diri saya. agak sedih okay! huaa. :'(

siapa rasa diri dia senasib dgn kte? angkat tangan!! HAHA! nak tahu tips best tak? ahkz! meh sini meh!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
lepas boyfriend korang main dota, korang buatbuat merajuk. [make sure it is real]. sumpah weyh! kte selalu buat macam tu. tu kira cam topup balik la. HAHA! & nasib baik la temanlelaki saya sanggup layan kerenah saya ni kann. hehe :)
thankyouu awakk. iloveyouu <3

secondly, kalau dia tak main dota, korang bahan lah boyfriend masingmasing. such as 
"dah habis main game ke b?"
"aik! tak layan gf kedua awak pulak malam ni?"
& macammacam soalan pedas yang berkaitan.
pasti si dia akan terasa. muahahahaha

korang ada tips lain tak nak bendung masalah yang makin menular ni? ahkz!

p/s kepada boyfriend sendiri : awak, awak nak main dota boleh. tapi jangan lah lama sangat. taw awak taw!

that's all

13 comments:

nub said...

kan Dunia Orang Tanpa Awek dota tu.hahak.

ang p kata dia noob..mang lagi kaw2 aa dia men..bahhaha.

pasni ang kena kata pakai laa nevermore laa,beli dagger laa..


dota jom 1 game!

hahak

SHYLA said...

apa barang merajuk......tak style la
haha

cara paling baik an....
kita belajar main game tu lepas tu tak yah layan die pulak
serius mujarab i dah try :P
tak pon kita main la game lain
bia die tunggu kita

:: Kak Yong =) said...

kita sekapal... cinta kyong pun gila dota! tension!!! buat mcm2 tak lut gak.. last sekali mintak alamat web site..belajar men! hahahhaha

Shinu said...

haha.. join la sekali...
best la game dota 2..
serius!

p/s: i'm a girl

Diya Edhayaa said...

senior kate DOTA= dunia orang takde awex..

hehehe...

nabila faryzza said...

nub,
ouh, DOTA tu dunia orang tanpa awek ea? tapi, orang ade awek pun main jugak. mcm mana?? :/

shyla,
belajar main game tuu? HAHA! takpasalpasal berperang dgn bf sndiri kat dalam game. ahkz!

kak yong,
kyong pun layan gak game tuu haish!! ni yg rasa cm nak main jugak ni. bhaha :D

shinu,
serious ke best? ape yg best ntah!

diya,
haha! tu la tuu. haish! dh ada awek, main la game lain kann? urmmm -___-

aki.tilu said...

haha,..
eh,.bf aki yg majuk sbb aki layan dota! hua3,..DOTA best la...Plng bst lau dpt buat "first blood" hua3

nabila faryzza said...

aki,
haha! terbalik sudah! tengok, laki pun majuk. perempuan laaagi lah. kan? :D

iniialahaku said...

DOTA gem yg best..tpi aku xaddict sgt ngan gem ni, aku lgi addict ngan 1 lgi gem yang mmg ngancam abes...haha..main DOTA leh wak gaduh kot

aki.tilu said...

haha,..2lah pasal,.aki dah uninstal game DOTA dr lptop aki./huhu (pdhal mc ada dlm pndrive :D)

Diya Edhayaa said...

nabila, anda ditag.. join jum!

http://diyaedhayaa.blogspot.com/2010/12/segmen-jom-berkenalan.html

nabila faryzza said...

iniialahaku,
haha! leh wat gaduh? yela, nama pun game perang2 kann.

aki,
haha! dlm pendrive ada lagi. so, mcm ada peluang nk main lagi lah kann. ahkz!

diya,
oke dear.

aki.tilu said...

pluang sntiasa ada,.hehe,. :) go go DOTA! erk! aki salah sokong lak ;P