Tuesday, December 14, 2010

kau click, kau dapat 25$

assalamualaikum. :)
hello reader. follower dan juga silent reader sekalian.
psstt! ada benda best nak bagitahu nii.


mesti dalam fikiran korang, ape benda ni eja oii? actually, kte baru je lagi berjinakjinak dengan benda ni. katanya, boleh buat duit. okay fineee. aku mata duitan. $_$ so what? siapa taknak duit weyh! kan? betul tak?
disebabkan kte masih baruu, hasilnya belum nampak lagi lah kann. taktahu la pulak dorang yang dah lama dengan benda nii. plus, benda ni bukan MLM. terdesak gila nak orang daftar bawah kte smpai merayurayu bagai. so, korang nak try, try jelaa. tiada paksaan disini.
and kalau boleh, don't ask me 
" boleh percaya ke eja?"
"nanti confirm ke kita boleh dapat duit tu?"

diulangi, kte pun masih freshie dengan benda nii. tu yang ajak korang tuu. kte buat duit samasama k. hee ;)
& just to let you know. benda ni takperlukan SEDIKIT modal pun. just made a simple click. kalau korang tak dapat duit tu pun, tade la kecewa sangat kann. korang tade keluarkan modal pun. kalau dapat, rezeki korang laa

benda ni kalau kte sign up, automatic dalam account ada 25$. 25$ tukar jadi RM, darab dengan RM3 lebih. so, 25x3 = RM75 lebih camtu laa.

macam mana nak sign up? okay, macam nii.
1. korang click

2. lepas dah click, korang akan jumpa benda ni
so, korang click la click here to join now! tu

3. then sign up macam biasa. alaa, macam nak buat account facebook. senang je kann. nanti korang kena isi username, email dengan password. senang kan? kan? serious senang! try laa. tiada bayaran mahupun ape ape dikenakan. betul! tak tipuu. 
then, lepas dah sign up tu, automatic korang ada 25$ dalam account. 25$ babe! siapa nak bagi dengan langkah mudah macam tu kann.

4. buka email korang, untuk verification registration korang tuu. lepas tuuuuu,

SIAP!
just try it okay!
that's all

5 comments:

Qief Kamarudin said...

http://www.paybox.me/r/qief91

klik aku punye pulak..haha..
camne nk tranfer kt account kite??

Daleela said...

ko dah wat ke ??
cane nak tawu duit dah dpt ??
huhu *wink*

Qief Kamarudin said...

perghh..selambe je aku copy paste kau punya post..hehe..

Lelaki Ini said...

nak join gaks r!

nabila faryzza said...

amir : once kau dh bawah kte, kte takleh bawah kau. haha! weyh! pencuri ayat betul kau ni. penat kte karang taw. dusH! dush! bluwekkk ;p

lala : dah! kte dh buat dah. disebabkan bnda ni masih baru. & kte pun baru join taktahu la cmner nk dapat duit tu just tunggu jelaa kalau ada rezeki, ada laa kalau benda ni tipu sekalipun, tade bnda laa. kau takeluar duit sesen pun kann. tade la frust gilagila. try laa :)

lelaki ini : lets join! jom! jom! hehe =)