Saturday, December 18, 2010

top 50 blog baru 2010 pilihan

assalamualaikum :)

tersentap seketika, terharu seketika dan melompat kegirangan seketika bila dapat tahu blog ini tercalon untuk top 50 pulakk. syukur alhamdulillah. dah sampai tahap ini pun dah mencukupi. nak mencapai ke tahap top 10 itu amatlah sukar kerana saingan terlalu sengit. blogblog lain yang tersenarai jugak cukup hebat jika hendak dibandingkan dengan blog aku yang baru setahun jagung ni. eyh! silap! yang baru sebulan ni.

click gambar diatas untuk melihat senarai penuh 50 blog tersebut


so, to all voters! terimakasih sangatsangat. thanks sebab vote blog ni. terharu gila ni weyh! sob! sob ;'( saaaaayang korng lahh. really appreciate it.
kalau korang rasa blog ni best, teruskan mengundi untuk peringkat kedua pulak yea. thanx for your support.

muka terharu bercampur kegembiraan tersenarai antara top 50

ouh, ya! tadi, blogwalking kat blog kay yea, & she he gave me this.
comel kann?
dye bagi kat each of contestant yang dapat ke pusingan kedua. dye tak dapat. pity her. him. takpe! takpe! sabar okay.

andd, yeah! tidak lupa jugak kepada blogger yang blog mereka tersenarai. wish you all the best.
that's all

6 comments:

hasrul hassan said...

Tahniah ...saya baru dimaklumkan oleh Azman tadi.

kay yea said...

err..sy lelaki..bukn gadis~~ :D

Anis Adila Aris said...

x boleh nak undi dah,.
dia private blog

cik helena said...

tahniah :)

syue said...

wahh maju kak eja! :D tahniah tahniah :)

nabila faryzza said...

hasrul hassan : thank youu. teruskan mengundi saya. hehe :)

kay yea : alamak!!! sorry! sorry der. ahkz! main pakuk je letak she. maaf ok. btw, dah tukar dah. sorry againnn. *maluuuu* +__+

anis : belum boleh undi lagi weyh! dah boleh nanti, kte bgtawu.

cik helena : thankyouu :)

syue : yeah!! maju lah ni. haha! thanx btw syuee.