Thursday, January 13, 2011

contest saat pertama bersama si cinta hati

assalamualaikum :)


disebabkan anis tag mengajak saya join contest ini, saya pun join laa. hehe :) saje saje mencuba nasib kan.

nak join jugak? jomm! klik sini
cepat! tarikh tutup,
15januari2011 

lets check it out gambar yang dipertaruhkan.
kira sampai sepuluh taw!

satu !
dua !
tiga !
empat !
lima !
enam !
tujuh !
lapan !
sembilan !
sepuluh !

tadaaaa!!

so, there's a few questions that i need to answer

1. berapa lamakah anda telah bersama encik chenta hati? [sertakan tarikh mula bersama jika ingat]
okay, sampai harini, we have been together for 1year, 9months, 4weeks and 1day. which is since 16march2009. ;)

2. ceritakan saat pertama [gambar] anda bersama encik chenta hati. [first time keluar dating,pergi makan...]
gambar ni, first time kitorang keluar. taktahu nak keluar dating kat mana, so we decide to dating kat taman. which is taman metropolitan kepong tengok orang main layang layang. wahh! taman taw. romantik oke. HAHA! berdasarkan gambar, kitorang duduk kat tepi jalan dan menikmati keindahan awan yang dipenuhi dengan layang layang bertemankan angin petang yang sepoi sepoi bahasa. cewahh! ayat nak best jee. :D

gambar pertama, masing masing konon macam "boleh pandang pandang" gituwh! awww <3 haha!
gambar dua dan tiga, gambar kami berdua
gambar terakhir pula show that, separuh PEJAI equals to EJA [disebalik PEJAI terselit EJA]
PEJAI

3. cipta tagline paling kreatif anda untuk encik chenta hati. [contoh: I heart you sampai mati la.]
you're one in a million and you're the best i ever had okay. ilysm <3 <3 <3
[that's y saya pilih lagu ni as blog song, sebab suka lirik dye.]

orang yang saya nak tag,
that's all

2 comments:

++ applelicious ++ said...

thanks dear sebab sudi join contest wawa. :):) :) .
nanti kamoo check update nama dalam senarai peserta yea.
please make sure nama dan link kamoo betul.
if ada sebarang masalah,sila inform wawa segera.wiii~

++ applelicious ++ said...

btw,backgroung blog kita sama laa.
nasib baik da tukar.wiii~ :) .