Saturday, May 7, 2011

one more paper to go!

Assalamualaikum :)

Setelah dua minggu berhempas pulas, bersengkang mata untuk mengulangkaji pelajaran sebagai persediaan menghadapi final examination, akhirnya, hari yang ditunggu tunggu bakal tiba. *cewahh, macam nak grad pulak bercerita* HAHA! :D
28April2011
Ethnic Relation [CTU 533]

29April2011
Measurement of Construction Works II Paper 1
&
Measurement of Construction Woks II Paper 2

30April2011
Construction Technology II

3May2011
Building Services I

5May2011
Analysis of Prices II

9May2011
Construction Law I
&
balik rumah
&
bakal cuti lama


hey! saya tinggal satu paper saje lagi. dan saya bakal cuti lama! yeah! seronok!
lepas ni, boleh la update status dekat FB. "saya dah merdeka!" "i'm free!" etc. macam orang lain. HAHA!
lepas ni, boleh la blogwalking lama lama.
lepas ni, boleh la update blog selalu.
lepas ni, boleh berjimba jimba selama EMPAT BULAN!

psst : cakap pasal cuti, aigoo! lama gilaa la pulakk. nak taknak, saya harus cari kerja!
okbai! 

8 comments:

idah-alhabsyi said...

uih 4 bulan cuti lame gila tuh, kene cari duit jugak :P

Adii Dee said...

lepas ni ..naik sem baru ade org mok mok gemok! haha dek berjimba hibernate di rumah =p

liyanafauzi said...

good luck awakkk ! 4 bulan cuti ternak lemak banyak2 k bg cubby2 ckit :D

Anis Adila Aris said...

teman pun tak sabo bebeno nak cuti nie..haha

nabila faryzza said...

kak idah,
yeah! harus cari duit okay! kalau ta, tadapat la nak berjimba. HAHA

nabila faryzza said...

kak shud,
haha! jangan terkejut dah laa kalau saya mok mok nanti. ahkz! :P

nabila faryzza said...

kak yana,
ternak lemak? haha! pastu nanti, eja bai kat kak yana skit ea. boleh? :D

nabila faryzza said...

anis,
memang punn. pastu, dah cuti nanti, mula la rasa taksabar nak start belajar la, ape la.