Thursday, August 11, 2011

Taip url blogspot tu, biar betul tau!

Assalamualaikum :)

Dah banyak kita dengar pasal Yahudi kan? Sebelum ni, mesti korang pernah dengar pasal ada gambar bendera Israel di laptop/pc korang kan? Ini ada satu lagi trick Yahudi untuk menyesatkan umat Islam khususnya di negara kita.

1. Cuba korang buka mana mana blog kawan korang,
contoh : abcd.blogspot.com

2. dekat url address tu, korang buang huruf 's' pada perkataan blogspot tu.
contoh : abcd.blogpot.com

3. Okay! Keluar benda ni.
Mega Site of Bible Studies and Information
macam macam trick Yahudi ni kan? #sigh :/
Jangan korang terjebak pula dengan benda benda ni. Minta dijauhkan la.

psst : baru berapa hari puasa, dekat office tadi dah melayan lagu raya. :)

okbai!

12 comments:

Karukord Jagau's said...

uit's...bahaya tu....huhuuu

#JH said...

; Oyhh yea? tak pernah try pulak, nanti nak cuba la ;)

.izzati liyana. said...

iman kena kuat. now ni mcm2 cara dorg buat biar org Islam semua sesat.

btw, ada yg before puasa pon dah layan lagu raya. :)

nabila faryzza said...

Karukord Jagau's ,
tu la kan. bahaya ouh. adoi!

nabila faryzza said...

#JH ,
try laa. kte pun br tahu pasal benda ni. saje nak share kat blog ni :)

nabila faryzza said...

.izzati liyana. ,
itu la. iman kena kuat. hati kena kental. kalau goyah sikit, memang hancur lah umat islam

#JH said...

; Thankss taw tawww ;)

#JH said...

; Thankss taw tawww ;)

MiSz ZuE said...

good info..thanx 4 sharing

nabila faryzza said...

#JH ,
welcome :]


MiSz ZuE ,
welcome too :)

Daleela said...

ejaa,,
kawan aku pun bgtaw harituu,,
xsangke blogging boleh mmbawe smpy ke laman bukan2... :|

Farhan Hanif said...

bahaya ni klu iman tak kuat...=D

eh eh...blog surveyor la ni....hahah