Friday, November 26, 2010

kan best kalau takpayah bayar broadband

assalamualaikum ;)


pengguna broadband : boleh tak saya taknak bayar bil celcom broadband untuk bulan ni?
pekerja celcom : kenapa pulak?
pengguna broadband : sebab saya tak pakai pun untuk bulan ni. boleh tak kak? *sambil buat muka kesian*


HAHA! kau ingat kau siapa? sukasuki kau je taknak bayar. nasib kau la pakai ke tak! bayar tetap bayar ok. [nasib baik pekerja celcom tak jawab macam tu kann]


dah start kuliah nanti, aku kawan dengan kau balik k broadband. alorh bucuk! bucuk! =]




since duduk rumah nii, memang aku tak kawan dah dengan broadband aku tuu. maaf la yea broadband, aku terpaksa curang dengan kau kerana aku dah ada orang lain. yela. duk kat rumah kan. pakai wifi streamyx la lajuu. sepantas kilat. kalau tak, dulu kat ostel, memang 24 hours dengan broadband. eyh tak! tak sampai 24hours laa. aku study jugak k. bukan ngadap lappy je. :D


so, ianya suatu pembaziran apabila aku tidak menggunakan broadband padahal aku still kena bayar jugakk. huaaa. sadis jee. :l


kan best kalau celcom buat style pembayaran,
bulan tu awak pakai, awak kena bayar. bulan tu awak tak pakai, takyah bayar. kan?


4 comments:

_AD!LAH_ said...

HAHAHA !
boleh pulak cmtu kan.
nasib pekerja celcom tu tak angkat kaki je
hahaha
tapi asal tak terminate dulu?
then,nanti nak guna continue balik.
kang rugi la tak pakai. :)

nabila faryzza said...

leceh la pulak nak terminate2 nii. kang nak kena g cel center balik. haish! malas laa. HAHA! redha jela tengok rm68 melayang. :l

Luffy said...

ala..pkai r broadband yg topup punye..nak pkai baru topup..hakhak..

nabila faryzza said...

ouh, ada ea broadband yang topup? taktahu la pulakk. tapi, cm bahaya pulakk. mesti topup ikot berapa lama kte pakai kan? kte pakai tak hengat dunia. kang terlebih limit pulak kang. naya! HAHA :D