Sunday, December 26, 2010

Malaysia menang 3-0

assalamualaikum :)

MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! 
pergh!! semangat gila kann. haha! :D
semua pun tahu kan hari ni malaysia lawan indonesia kat bukit jalil. jalan jem gilaaaa nak mati tadi. sebab? sebab orang ramai berpusu pusu nak pergi bukit jalil tengok bola laa. salute la penyokong Malaysia.

siap bawak bndera MALAYSIA lagi. semangat weyh semangat! :)

keputusan malam ni, 3-0 okay! 2 goal dari safee dan 1 lagi dari ashaari. safee ni memang handal wa cakap luu. dah banyak kali score untuk malaysia

safee nombor 10 tuu. abaikan nombor 21 dan 16 kerana saya tak berapa nak kenal sangat. ahkz! ^_^

but, masa tengok perlawanan MALAYSIA menentang INDONESIA tadi, kte usha pemain Malaysia berjersey 24. hensem dohh! mohamad muslim bin ahmad. wah! siap tahu nama penuh lagi. okay! mesti dalam hati korang cakap. "eleh! hensemhensem pun buat pe? bukan bagi goal untuk Malaysia punn" okay fine. dye memang lah tak sehandal striker hebat safee tu. sebab dye berada di posisi defendant. but, defendant pun sangat berguna ape. eleh! :P

anyway,
congratulation muslim. eyh!  tershashul pulakk. HAHA! congratulation pemainpemain muda MALAYSIA sekalian. & all the best! 
*tu la, nape la coach Malaysia tarik budakbudak muda. kan aku dah TERtengok & TERminat bola dengan tak sengaja. hee =)
that's all

4 comments:

AfiekJibril said...

tahniah malaysia..wohoo...tp ada satu leg lagi...

nabila faryzza said...

afiek : yeap! one more match. ergh!! MALAYSIA BOLEH punya laa. :)

Daleela said...

oii !!!
ko suke muslim ea ???
hahaha same weh..
muke dy familiar r...
:P

nabila faryzza said...

lala! kau pun suka muslim? yeah! seyp! seyp! haha :D
masa camera fokus kat muslim, dlm hati, "hensem pulakk mamat nii". HAHA! siyes weyh! :)