Saturday, December 11, 2010

really need your support =)

assalamualaikum :)


actually, lidah kelu ni. ergh! tak terkata dibuatnya. errr.. errr.. ingat lagi tak aku ada join blog baru 2010 pilihan? tak ingat? okay, kalau tak ingat, click : blog baru 2010 pilihan.


sajesaje lah kan masukan blog aku ni. yela, mana lah tawu kotkot ada luck. & alhamdulillah! blog aku tercalon dalam blog baru 2010 pilihan tuu. punyalah aku bersengkang mata sampai naik juling mata cari nama blog aku ni taw. akhirnya, aku jumpa jugak. blog aku tersenarai dalam kumpulan ke 9. [tawutawu je aku suka nombor sembilan kann] bawahhhh sekali which is 360. ingat nombor ini okay. ape? 360. baguss!! thumbs up to u olls. (:


mana tak berpinar mata aku cari. bawah sekali. tapi takpe, atleast tercalon la jugak kann. terimakasih organiser BPM. hehe :)

kalau tak caya, korang tengok la sendiri. click sini.


kami yang tercalon diminta untuk mempromosikan blog masingmasing bagi memudahkan kerja kalian untuk mengundi. wahh! dah macam pilihan raya dah nii. excited weyh! excited! so, entri ini pun dikira promote lah kann. haha :D
korang boleh start undi this monday okay. kawankawan, support me pleaseee! muahx! <3


macam mana nak undi?




click here to vote
that's all

3 comments:

hasrul hassan said...

Tahniah sebab tercalon ...

MiSs StrAnGer said...

ape lagi
berkempen le pasnyeh
hahaha
neway congrats!

nabila faryzza said...

hasrul : tenkiuu. thanx jugak sebab sudi tolong promote blog kte. really really appreciate it. :)

miss stranger : yeah! harus berkempen. alaa, mcm pilihan raya tuu. ahkz! do vote for me okay. thankyou ;D