Monday, December 6, 2010

siapa rasa dia budak UiTM, baca ni

assalamualaikum :)

korang, [budakbudak UiTM] ! aku baru terbaca benda ni tadi.

result keluar 10 dec babe!
dah bersedia jiwa dan raga belum?
dah bersedia dalaman dan luaran belum?
dah bersedia fizikal dan mental belum?
dah uji tahap kesabaran belum? *nak masuk mesti jam gila wa cakap luu*
HAHA! =]

tinggal lagi 4 hari ni. baik korang ready awalawal. 
aku, actually dah taksabar dah ni. memang dah ready awal-awal lah kan. haha. tapi, bila pikir balik, tinggal lagi 4 hari, feel like, ADUH! TAKUT LA PULAKK!




tertanya-tanya pada diri sendiri, berapa lah result aku sem ni kann. jatuh ke? naik ke? haish! dah la masa exam kena demam campak. btw, just wait & see je laa. rezeki semua terletak di tangan Allah kan. kte hanya mampu berdoa. harapharap lulus semua subjek. 

Ya, Allah Ya Tuhanku, Kau berikanlah kejayaan kepada ku Ya Allah. Aminn (=
that's all

5 comments:

Fana Flora said...

apsal kau letak tarikh keluar result
tbe2 rasa cuak. gagaga
ape2 pon, selamat dapat result yang baik
amin ;)

James Buns said...

tak sabar nk check result!

nabila faryzza said...

fana : haha! tujuannya, bagi memperingatkan korng supaya jangan enjoy sgt cuti ni. :D aminnn.

james buns : tak sabar plus cuak. kan? kan? :)

syue said...

good luck kak eja! mesti dekan lagi kan sem bi :)

nabila faryzza said...

syue : insyaAllah. kalau ada rezeki, ada la kan. hee ;))