Wednesday, December 8, 2010

blog baru 2010 pilihan

assalamualaikum :)


tajuk entri kali ni mesti blogger baru macam aku beriya-beriya nak click & baca kann. yela, blog baru, follower pun tak ramai. mesti lah nak promote blog sendiri kann. betul tak? tipu lah kalau tak betul. =]


tadi aku blogwalking kat BPM (Blog Pilihan Malaysia). nak tengok siapa pemenang untuk undian pilihan blog malaysian 2010 harituu. senarai pemenang ada kat bawah ni.


congrats for those winner. tahniah! tahniah! :)
dengan berblog pun boleh famous taw merekamereka ni. kagum!

walking punya walking kat blog pilihan malaysia tuu, aku terbaca BLOG BARU 2010 PILIHAN.
so, dengan muka tembok, aku pun menempekkan diri join.
TETAPI... [haish, ada tapi tapi pulakk]
kategori ini dibuka kepada mereka yang establish blog dorang pada tahun 2010 SAHAJA
matlamat mereka, 
sebagai platform kepada blog baru supaya dikenali oleh orang ramai.

so, molek sangat la kalau aku join kan. sebab aku pun masih baru. my first entry was on 6th november 2010 entitled saya budak baru belajar.

terima kasih banyakbanyak kepada organiser BPM kerana mewujudkan kategori ini.
so, dapatlah aku promote blog "bila hati berbisik dan tangan bergerak" aku ni kann. hee :))

that's all

8 comments:

cplud miera said...

salam ziarah..chayook! all the best & gudluck ya..

blogmassnasyamsul said...

Salam...congratulations k sbb tersenarai dalam Senarai Blog Baru (2010) Pilihan - 9.. Good luck !
This is my blog : http://blogmassnasyamsul.blogspot.com/
kalau sempat..sila berkunjung..TQVM

cikinnaberry said...

congrate!

nabila faryzza said...

korang! korang! kte sepasukan laa. so, best of luck untuk korang jugak okay :)

Mariana said...

congrats
btw dah follow u
follow me back ya

qaseh elyanas said...

hye all the best :) meh sggh sn lak http://elyanas.blogspot.com/

nnt awk tgglkan jejak.. i follow u back :)

kAmaLiaH said...

da undi..undi sy plak la k..hehehe..no 206 pilihan 6

ezloveycraft said...

gud luck okeh
;)