Sunday, February 6, 2011

bagi cuti seminggu je? alaaaa. mana sempat nak buat semua benda.

assalamualaikum :)

haish!! ape la nak jadi kann. bagi cuti seminggu tak cukup. bagi cuti dua bulan, kau dah rasa bosan. kau nak ape ni sebenarnya. kang tak bagi cuti kang, baru tahu. haha!

serious weyh! aku rasa, mid sem seminggu ni tak cukup. yela, nak kena bahagi masa antara berfoya foya dengan assignment. haruslah aku lebihkan berfoya foya kan. habis tu, assignment ape cerita? ha, habis lah kalau tak siap. last minute baru nak buat kan? hamek kau! kan dah jadi macam mata panda.



now dah pukul 3, sempat update blog setelah melaksankan assignment walaupun tak habis buat. [sikit sikit pun jadilah, atleast buat kann]. mata dah tak larat ni sebenarnya, tapi menggigihkan juga diri ini update blog.

esok nak balik shah alam dahh. nak taknak, terpaksa balik kerana ada misi MENUNTUT ILMU yang harus ku laksanakan ;)

ok bye. goodnight people.
that's all

5 comments:

Woofer Storm said...

bgus la dpt cuti lagi,sy cuti langsung tkde..heheeee

nabila faryzza said...

ouh yeah? hehe :) lagi la kesian.

Solihin Zubir said...

haha.. biasalah.. org kita mmg ska wat keja last minit.. heheh..

Shaheila Malek said...

huhu..memang tak sempat... sgt sekejap masa berlalu....

nabila faryzza said...

solihin,
orng kte? ahkz! means wht? org melayu. okay! huhu

shaheilaa,
kan? haish!! nak cuti panjang sikit...