Tuesday, February 8, 2011

lawatan ke istana kehakiman

assalamualaikum :)

actually, dah lama dah lawatan ke istana kehakiman ni. tapi, disebabkan phone aku buat hal,baru pakai seminggu dah rosak. maka dengan itu saya terpaksa buat muka tak malu dengan menempekkan diri dalam lensa camera orang lain. haha! baru je dapat gambar gambar pergi istana kehakiman putrajaya haritu. thankyou anis, thankyou epul. & disebabkan itulah, baru nak update pasal lawatan harituu. :)

so, nak dijadikan cerita, lawatan aku ke mahkamah adalah untuk kali kedua. kali pertama, aku pergi mahkamah shah alam. yela, kau ingat, senang senang ke nak dapat masuk mahkamah? susah ouhh. taboleh nak tangkap gambar kat dalam bilik perbicaraan. it is private and confidential. so, hanya mereka yang bertuah saje dapat merasa suasana dalam mahkamah. [kire, aku dalam golongan yang bertuah tu jugak laa]


ok fine! memang! memang aku bukan budak law. aku hanya student quantity suveying yang belajar subjek law. so, aku harus tahu ape itu undang undang dan juga perihal mahkamah. dah laa. takperlu nak cerita panjang. just layan je gambar kat bawah okay!

bangun seawal 6 pagi dan gigih menunggu bas uitm

btw, this is my lecturer. hello cik aina =)

okay! hakim dah marah. banyak sangat gambar. dah! cukup! cukup! ahkz!

dah alang alang sampai putrajaya, kitorang singgah ke alamanda. ape lagi, shopping la kan. tapi, disebabkan masing masing kekurangan fulus, kami hanya WINDOW SHOPPING .

melantak Mc D - window shopping - balik shah alam
that's all

No comments: