Tuesday, March 1, 2011

contest sahabatku kesayanganku

assalamualaikum :)

click banner diatas untuk ke blog organiser

kerja aku asyik masuk contest je kan. menang takpernah sekali. haish! nak buat macam mana, belum ada rezeki. huhu. hari ini, aku nak join contest lagi. saje suka suka masuk. kalau menang, menang la, tak menang pun takpe. atleast aku mencuba . kan?

post yang ada kaitanreunion yang superb

gambar ni diambil akhir tahun lepas. kitorang buat reunion lepas dua tahun takjumpa. lepas spm, masing masing sambung belajar dan takde masa nak jumpa dan 26dec2010  menemukan kami kembali. kitorang buat ala ala picnic kat taman tasik titiwangsa. rinduuuu sangat!

erti persahabatan?
bagi aku, sahabat adalah seseorang yang sentiasa bersama kita walaupun susah dan senang. persahabatan juga seperti cinta, ianya memerlukan kesetiaan, keikhlasan, pengorbanan dan kasih sayang.

nak ajak,
& siapa siapa je la yang nak join.
that's all

4 comments:

Nobita Sensei said...

good luck~

nabila faryzza said...

thankyouu :)

Marya Hana . said...

hai nabila ;)

thanks eh.
kalau ada masa confirm i join.
wah gituuu~

btw, gudluck dek..

nabila faryzza said...

hee. okay! thanx btw :)