Wednesday, December 29, 2010

reunion yang superb!!

assalamualaikum :)

reunion geng fatanah SMT gombak
venue : taman tasik titiwangsa
date : 26 december 2010
time : 3.00 pm
peneraju utama : 
[gambar disusun mengikut siapa yang paling cepat sampai =)]

afiqah, pembawa air lemon :)

farah, pembawa mee goreng :)

nad, pembawa kek coklat moist :)

nazierah, pembawa nugget :)

eja, pembawa koktail :)

pumpkin, pembawa ayamas :)

zaty, pembawa domino's pizza :)

kami mengamalkan sistem pot luck. *betul ke aku eja ni? ermm. lantak lah kan. haha!* masing masing bawak makanan masing masing

maaflah yea, entri kali ni, taknak cerita banyak. tengok gambar je lah. okay kan? okay kan? hee

si teman lelaki yang sangat baik hati menghantarku ke tempat perjumpaan
[abaikan kereta yang tak berapa nak siap] :)

mencari port baik punyaaa untuk berpicnic

&& kami jumpa lalu dengan gamble nya membentang tikar terbang ituu. wee

cepat weyh bukak makanan semua, lapar dah nii.

tengok! rajin tak sayaa? HAHA

masa yang dinantinatikan. MAKAN TIMEEE!!

okay! cukup lah kot. nak upload semua gambar, memang tak ahh. banyak sangat. terimakasih kepada camera canon yang telah banyak berjasa.
sumber gambar : naziera <3


reunion haritu memang superb lah weyh! sayang korang sangattt. mmmuuahx! :))
that's all

9 comments:

Kembang Perawan 3288 said...

satu je nak gtaw:

fesyen tudung sume sama. ahaks.

teeha said...

wah wahh , longot makin sehat :)

James Buns said...

apsal tak ajak..

ceh..

nabila faryzza said...

kembang perawan,
hehe :) fashion kan skang tdung cmtu.

teeha,
longot? cmner kenal dye?

james buns,
alamak! lupa lah nak ajak. ahkz! :P

teeha said...

satu poly :)

nabila faryzza said...

ouh, patutlah. hehe :)
satu kos jugak ea? satu kelas?

MiSs TOrA said...

terasa nk bereunion lak tgk kamu sume ni hehe..bestnyer jpe3 blik becerita sakan kn =)

.waniey jamaludin. said...

ceeeh..x ajak pon an~sob sob sob

nabila faryzza said...

kak wani : alaa, sorry. kitorang tak ingat senior pun time tuu, just ingat batch kitorang. takpe, next reunion, kte jumpa F7 k. :)