Wednesday, March 16, 2011

kau yang bernama cinta

...
kau yang memberi rasa.
kau yang ilhamkan bahagia hingga ku terasa indah


alamak! tersambung nyanyi pulak. okay, back to the topic


hey, awak yang bernama muhamad faizal! saya sayang awak
HAHA! jiwangnya kau ejaaaaa. ahh, lantak la kann. bukan selalu pun aku nak jiwang jiwang kat sini. sekali sekali je. siapa yang rasa geli geleman, boleh tekan pangkah sekarang. ok bye! ahkz!

actually, hari ini genap dua tahun jatuh cinta dengan muhamad faizal saya tuu. tahniah kerana dapat bertahan selama dua tahun. ececeyh :D
 sorry kalau selama dua tahun tu, selalu sangat buat awak sakit hati, 
sorry kalau awak ajak keluar, kte terpaksa tolak dengan berat hati,
sorry sebab terpaksa layan kerenah kita yang kadang menyakitkan hati,
sorry kalau kalau ada janji yang kte tak tepati
&
terima kasih sebab selalu ada bila kte perlukan awak,
terima kasih sebab selalu menjadi tempat kte mengadu.

awakk, lagu ni best! awak dengar la. taw! taw! hehe :)

lirik, refer sini 



psstt : takdapat nak celebrate sama sama sebab dah lama gila tak balik rumah & dah lama gila takjumpa dia. ada visi dan misi yang harus diselesaikan disini. huhu
that's all

10 comments:

Adii Dee said...

ookayy sweet sangat :)) akhirnya awk tgur kte ye td eja.. hehe..
k.shud doakan korang bahagia..aminn

nabila faryzza said...

alamak! nak like comment tu boleh macam mana ek? hehe :)

thanx kak shud. aminn.
erm, dah baru tadi yg betul betul eja nmpak kak shud, selama ni serious takpernah perasan. sorry. huhu

idah-alhabsyi said...

alahai jiwangnye makcik sorang ni.. :P

nabila faryzza said...

kak idah,
alaaa, sekali sekala. takpe kann. 16 march je. hari lain janji tak jiwang dah. ahkz! :P

liyanafauzi said...

idahh biar la eja nak jiwang pon, mu pong jiwang gok ida..haha..btw, so sweet dear, semoga korng kekal hingga akhir hayat :)

nabila faryzza said...

yeah! ada backup! hehe :)
betul! betul! macam la kak idah tak jiwang kan. haha!
thanx kak yana. lagu tuuu. akak yang suggest. sangat suka okay, makasehh

idah-alhabsyi said...

eh, HAHAHA. oke oke *surrender* :P
caiyok ejaa :)

nabila faryzza said...

hehe. thanx kak idah. you too. <3

pejai said...

heeee...

nabila faryzza said...

awak : sukanya diaaaa. hehe :)