Monday, April 18, 2011

happy birthday, mama (part II)

assalamualaikum :)

dah memang adat keluarga kami, kalau birthday siapa siapa, pasti makan besar kat luar. besar tak besar lah kan. HAHA! almaklumlah, keluarga kuat melantak. *tapi, badan aku tak besar besar gak* that's the reason kenapa saya masih berada di selayang dan bukan shah alam. sebab saya nak makan besar! kat shah alam takdapat makan besar.

so, bagi menyambut ulangtahun kelahiran mama yang ke 48, kami menuju ke Seoul Garden sebagai tempat untuk melantak menikmati dinner seisi keluarga. wahh, ayat! heaven gila lah weyh makan kat situ. terasa berada di Seoul, Korea sebentar. cewahh!


tekun memasak okay!

ayah. *yang pakai baju hitam tu yea*

mama :)
*gambar agak blur sebab tangkap lajulaju. HAHA*

kakak nana

ecal

abang oley dan aku
*disebabkan tiada gambar abang oley sorang, sipi sipi pun jadilah*

HARGA?
tak murah tak mahal la, boleh la kan. sebab korang MAKAN LAH SAMPAI MUNTAH pun *bak kata mama*. so, berbaloi lah kan.
dewasa : RM44
kalau student (tunjuk kad pelajar) : RM32
orang yang menyabut birthday : 50% off. so, RM22
kanak kanak : tak ambil tahu. *sebab family aku takde kanak kanak*

pstt : masing masing balik dengan perut yang terlebih had muatan. HAHA!
okbai! 

10 comments:

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

wahhhh...swonoknyer ^^ besday cik munge nnt celebrate jugak okeh dear ^^ heheh

Anonymous said...

waaahhhh!!!gler besy weyh!!!en anon teliur tngk entri nie..adoi
jelez gler weyh..nak jugak!!!

Anonymous said...

btw tdi en anon ade terbaca la ayat nie ha *sebab family aku takde kanak kanak*
mcm plik ayat tu..btol ke xde kanak kanak nie???hahahhaha jokejoke..

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

movie The Roomate smlm best taw! ^^

tengok nie Cik Bunga di GSC bersama Nuffnang blogger

nabila faryzza said...

cik bunga,
celebrate bday cik bunga jugak? okay, nak kat mana? cakap je. hik3! :)
waahh, bestlah dia. cik bunga ajak siapa g teman tgk wayang?

nabila faryzza said...

encik anon,
terliur ea? yess, motif tercapai. *nak buat awak terliur pun* HAHA :D
grr! betul la weyh, mana ada kanak kanak. semua dah besar. bluwek!

RoseNatasha said...

seoul garden BEST ! selalu mkn kt sane. *woot woot ;D

nabila faryzza said...

roseNatasha,
sedap kan? kan? yummy!!! :)

LALA shaheila said...

hehe..mak kamu putih..cantik..

Nak tgk makanan, tukar lak tgk mak kamu.. :)

nabila faryzza said...

LALA shaheila,
hehe :) thankyouuu