Saturday, April 9, 2011

maharaja lawak best!!

assalamualaikum :)

first time aku tengok maharaja lawak weyh! HAHA! bukan ape, minggu lepas aku tak tengok sebab aku tak balik. so, dah alang alang balik ni, memang aku tak lepaskan peluang lah tengok maharaja lawak kan. memang TERBAIK la wa cakap luu. aku ni jenis yang agak tiada nafsu nak tengok tv sikit. Tapi, MAHARAJA LAWAK dah buat aku melekat nak tengok tv.


untuk minggu ni, persembahan yang aku rasa best dan gempak adalah :
sumpah lawak gilaaaa!

soul dan papa . HAHA :D

dorang pun lawak jugak minggu ni

nabil, dengan loghat nogori dia 


yang tak bestnyaaa, 1st & 2nd episod je yang ada kat PRIMA. next week, dah takde kat PRIMA dah. alaaa, alaaa, alaaa. huhu :(
dah la astro kat rumah aku tu, tade channel MUSTIKA. ish! baru je semangat nak tengok tv, dah hilang semangat aku. haish!
[pihak astro memang pandai ouhh]

psst : mama, langgan la MUSTIKA pulak! boleh? pleasee, pleasee.

that's all

12 comments:

Fieq Eum said...

tgok kt youtube jelah..hehe

Tihara said...

aii pun terpaksa tengok kat utube..

salam kenal :)

miyoko mohamed said...

ai cantik..folowing u..

cujen said...

hye salam singgah dari CUJEN THE LEJEN

BESTEVER GIVEAWAY

nik rosmawati said...

terpaksa la tgk kat you tube nnt.mintak2 ade yg upload nnt.nik suka jambu.hehe

Anonymous said...

EN.ANONYMOUS pun suka jugak tngk maharajalawak nie..best gler gua ckp kat luuu..hahahha
tapi kan en.anony ade channel MUSTIKA..bhahahah(gelak jahat)

nabila faryzza said...

fieq eum,
erm,tu la pasal. tgk kat youtube je la nampak gayanya. huhu :l

nabila faryzza said...

tihara,
okay, sama sama lah kita melayan youtube. bhaha :D

nabila faryzza said...

miyoko mohamed,
hee. kamsamidaaa :)

nabila faryzza said...

nik rosmawati,
erm, kena tunggu lambat sikit la kan. huhu. JAMBU? hehe :) dorng pun best jugakkk

nabila faryzza said...

encik anon,
woho!! jahat gilaa. so what dgn channel mustika awak tu? ada aku kesah ke weyh? ek eleh. haha! bluwek :P

Anonymous said...

cik nabila xkesah???sian
sebab encik anon boleh tngk live maharajalawak nie aw..youtube live ker???xkn zzzzzz...hahahahha