Saturday, April 9, 2011

ape? boyfriend aku ada girlfriend lain?

assalamualaikum :)

tadi keluar dengan kau yang bernama cinta. yeah! akhirnya, setelah sebulan lebih tak jumpa. huhu. excited bukan main taw! sebab, mula mula dia cakap tak jadi nak keluar. ada hal. at last, today is our day! :)

sedang kami berjalan jalan, dia buat pengakuan,
"owng dah ada girlfriend baru sekarang."
i was like...gamble gila weyh buat pengakuan macam tu. haish! sabor je laa. yela, macam ni lah kann. takpe! takpe! nasib baik girlfriend baru awak tu banyak berjasa. hehe :)

terimakasih girlfriend baru boyfriend saya. muahx! muahx! *peluk cium sikit* HAHA!

kalau korang nak tahu lah kan, sejak kebelakangan ni, memang busy la encik chenta hati saya ni melayan girlfriend [a.k.a madu aku] baru dia ni.
tadi keluar dengan dia, singgah kedai buku jap. dia cari ape nak tahu? MAJALAH KERETA. k-car? ape benda ntah! hee
pastu, tengah window shopping, terjumpa KEDAI AKSESORI KERETA, terpaksa patah balik dan teman dia cari barang.
*awakk, kte bukan merungut. takpe, kte tak kesah pun kena teman awak*

bila masing masing dah menunjukkan muka penat dan lapar, itu menandakan perut minta diisi. kami makan subway! yeah! terima kasih awak kerana belanja saya subway! 

makan subway dekat mcdonald. haha! stylo gila kan. akibatnya...

mcdonald tidak mendapat sambutan. muahahaha *gelak jahat*

part paling takbest, terpaksa ucap byebye kat dia. :(

"Every moment spent with you is like a beautiful dream come true"

psst : nasib baik la dia taklupa girlfriend sebenar dia ni. hee. iloveyousodamnmuch okay! <3<3<3 [sorry la, terjiwang karat pula]
okbai! 

21 comments:

hafizah hamdan said...

ololo. omeynye die .tehee

hanafi_napi said...

hahaha...adoii..sonok tol tengok sweet couple nieyh..haha.. ;p
happy always korng.. ;p

mai maiya jamaiyah said...

sweet nye...like la :)

nabila faryzza said...

jaja,
hee :) omey! omey! ahkz!

nabila faryzza said...

napi,
sweet couple? yeap, hope mcm tu laa. happy selalu. thanks napi :)

nabila faryzza said...

mai,
thankyouuu keran mengLIKE :)

Adii Dee said...

amacam bermadu?? best en? ahha..
syukur la warna biru..comel je tgk :P

amirah fadhilah said...
This comment has been removed by the author.
amirah fadhilah said...
This comment has been removed by the author.
amirah fadhilah said...

untungla ada boyfie <3 hope awak forever okay kakak :)

Anonymous said...

waaahhh..ade entri baru..heee
best..like2
ade baru eh??cun en kaler biru lagi weyh..hahahah

~nadyahoney~ said...

singgah untuk GEGAR...!!!!:-)

nabila faryzza said...

kak shud,
ape macam bermadu? aww, feeling good!! hahaha :P comel kan biru. dah la eja suka kaler biruu. :)

nabila faryzza said...

amirah fadhilah,
eleh! ckp mcm dia tade boyfie pulak kan. eleleh! :P
okok. thank adikk. muahx!

nabila faryzza said...

encik anon,
a'ah! bf saya ada awek lain? huhu. cun?? erm, boleh la, boleh laa :P

nabila faryzza said...

nadyahoney,
ok. thanx singgah :)

l a l a , S h a h e i l a said...

Still the same.... forever..hehe

nabila faryzza said...

lala, shaheila
thankyouu. aminn. hehe :)

sarah adibah said...

sabar aje larr..

zippo miller said...

ade sesuatu nak bagi dekat cik Nabila http://zippomiller.blogspot.com/2011/04/award-from-mamaluvcom.html

sharifahzakiah said...

alahaiiii comelnye kau orang ni :)) semoga kekal hokeyyy ^^ kalau bf sy buat pgakuan mcm tu, xdan nk trus trg kne pnmpor dulu kot :D