Thursday, April 14, 2011

PIKOM PC Fair kembali!!

assalamualaikum :)

tadi online FB, adalah seseorang tu post something kat wall Nabila Faryzza. ;)

identiti dirahsiakan. cewahh! HAHA :D

terima kasih la kerana inform saya pasal PC FAIR ni. tapi, jap! jap! ape tujuan awak post benda ni? hendak mengajak sayakah? awwww. terharunya saya. jom! jom! tapi, belanja hard disk boleh? sebab memory laptop saya dah full. penuh dengan cerita korea & video clip korea. boleh la awakk, boleh laa. muahahaha! *gelak jahat* main main jela.


PC Fair ni memang setiap tahun ada. yang menariknya, dia pusing all around Malaysia. so, fair enough right bagi mereka yang duduk di utagha(utara), selatan, timur, barat dan juga Sabah dan Sarawak. barang yang dijual pun, agak murh laa. sebab sem lepas, aku beli laptop pun kat PC FAIR.

see! aku tak tipu laa.

psst : siapa yang duduk area Kuala Lumpur, Sungai Petani, Kuantan dan Batu Pahat, moh la kita gegar PC FAIR ni. :)
okbai! 

6 comments:

safiyafuschia said...

ouh pc fair sudaa dtg maa...jom le borong hard disk... ;))

nabila faryzza said...

imann!! HAHA :D
jom beli hard disk. nant boleh simpan cerita korea banyak banyak.

Anna King said...

wahh pc fair kat kuantan dah start hari ni.. boleh laa ushar2 cuci mata... ^^

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

kat melaka bulan 6, yeayyyy! takpat pegiii :( huuuu.... !____!)


tiket wayang free, jom! :)
TIKET WAYANG FREE AJE!

nabila faryzza said...

annaking,
yeah! dan selamat menghabiskan duit awak jugaaa :)

nabila faryzza said...

cintabunga,
laa, nape tak dapat pergi pulak?