Tuesday, May 3, 2011

Coca Cola® Can Glass

Assalamualaikum :)

Semalam makan Mc Donald! Dalam dalam nak exam tu, sempat lagi melantak McD kau kannn. HAHA! exam, exam jugak. makan, makan lah kan. Perut harus diisi mengikut kata hati. Dah hati aku nak makan McD, maka aku makan McD. Itu yang berat badan naik 2kg tu. hamek kau!! -__-

ouh yeah!! saya pun dah ada Coca Cola® Can Glass tu. *batak gila kan?* :D

For those yang taktahu lagi, *ada ke?* kalau ada lah kan, benda ni dah lama dah start. On 28April2011 haritu lagi. So, sementara stok masih ada ni, better grab the opportunity cepat cepat. Comel taw Coca Cola® Can Glass. Cawan kaca berbentuk tin CocaCola yang pelbagai warna. Korang boleh dapatkannya dengan pembelian  mana mana set large Mc Value Meal + Sundae. That's it! The glass is yours! Tapi ingat sementara stok masih ada taw!

Disebabkan aku minat warna biru dan purple, so ingatkan boleh la dapat warna biru ke purple kan. Aku dengan kawan aku [miedah], dengan muka tak malu tanya pekerja McD tu, "kak, kalau nak mintak warna lain boleh tak?"
nak tahu ape kami dapat? "buat masa ni, stok warna tu je yang ada dik." ok fineee. memang buat masa ni, memang satu warna je yg ada. kalau nak yang lain, kena tunggu tarikh dia lah kan.
12May nanti, kalau saya nak mintak tukar kaler biru boleh tak? ahkz! 
okbai! 

9 comments:

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

wahhh...bak meh sebotol tuh, ngeeee~ heheh..

Nak hadiah tuttttt dari Cik Bunga??? kui..kui..kui

nabila faryzza said...

cik bunga,
kalau nak, pergi la serbu mcd. haha! :P

Anonymous said...

nak jugak weyhh!!
mcm cntik jer..en anon nak jugak!1huhu

nabila faryzza said...

en anon,
nak jugak? okay. serbu mcd yea. HAHA :P

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Maafkan Cik Bunga yerkk... !___!)

Mintak diri dulu, isk²... :(

fara said...

faryyzaaaa..saye pon da dpat 1!!

nabila faryzza said...

fara,
jyeah!! kte sama sama ada!! :D

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

ahmad said...

suka kumpul benda unik,lain kali nak beli dah tak jual dah,,lagi 2 colour nak cukup complete set..coca cola can glass