Wednesday, May 18, 2011

misi cuti 4 bulan

Assalamualaikum :)

disebabkan aku diberi cuti selama 4 bulan, maka selama 4 bulan itulah aku tidak menjejakkan kaki ke shah alam. hanya menikmati kehidupan di selayang saja .

MISI CUTI 4 BULAN. 
HAHA! stylo habis kan nama rancangan aku ni. TAKBOLEH BLAH! :)

jom! check it out misi 4 bulan aku ni. aku dah plan awal awal dah taw & berharap ianya akan membuahkan hasil. cewahh! sekali lagi, TAKBOLEH BLAH! duhh!

  • menternak lemak bak kata cik epal. so that berat aku bertambah 2kg [nak dapat berat badan ideal punya pasal]
  • melatih diri menjadi suri rumah [bangun pagi sidai baju, kemas rumah & bla bla bla]
  • menikmati kehidupan di rumah sendiri [rumahku, syurgaku]
  • mencari nafkah untuk menyara DIRI SENDIRI :p [mesti cari kerja. kalau tak macam mana nak beronok ronok. kan?]
  • dating! dating! dating! dan dating! HAHA!
  • bersahur dan berbuka puasa bersama keluarga tersayang. makan makanan BEST! [yang ni paling aku suka]

    buat masa ni, itu je la yang sedang bermain di fikiran. kalau ada lagi, aku update lagi. okbai!
     

    4 comments:

    LALA shaheila said...

    best nye lama cuti.. sy kejap jer.. huhu

    nabila faryzza said...

    LALA shaheila,
    lama sgt pun takbest. rindu kawan kawan. HAHA! :D

    anismelon said...

    yg no 6 toh..uwaaaa..anis kene buke sorg sorg t..sangat sedey lorh..:)

    http://anismelon.blogspot.com/2011/05/kaitan-salakan-anjing-dan-hantu.html

    nabila faryzza said...

    anismelon,
    alolorh ciann. takpe takpe. agak agak rindu masakan mak, weeken balik la. hee