Thursday, June 23, 2011

burung marahkan b**i

Assalamualaikum :)

HAHA! Tajuk entri nak najis mughalazah je kann. Burung marahkan b**i. Eeee! tak senonoh lah kau ni Eja. :)



Aku sekarang memang tengah menggila main game ni. Dulu, main dekat dalam handphone adik aku je. Tapi,  disebabkan handphone orang kan, segan lah asyik nak pinjam je. Adik aku pun nak main game jugak. So, aku main dalam lappy sendiri. Lagi mencapai tahap kepuasan. Sebab screen lebih besar. HAHA! screen iphone tak sebesar screen laptop aku yang sebesar 14" ni. :D

Game ni best sebab ianya mencabar. Selalu kita lastik burung menggunakan batu. Game ni, kita lastik b**i menggunakan burung. Unik kan? Unik kan? Burung marahkan b**i @ khinzir sebab khinzir khinzir tersebut dah curi telur burung burung tersebut. Ha, lebih kurang macam macam tu la. Nak kasi clear level tu, kau kena banyak bersabar. Pasang strategik yang kukuh. Kena power bab bab momentum semua! Cewahh! Aku siap bagi tips pulak kann. 




Game ni dah lama dah actually. Since 2009 tak silap aku. Tapi untuk iPhone & Android je la. Disebabkan mendapat sambutan hangat, game ni telah di download oleh ramai peminat game.

Bagi sesiapa yang takpernah main game ni dan ingin mencuba, nah! aku bagi link angry bird kat korang. Korang download laa. Thanks kak shud sebab bagitahu macam mana nak download. hee :)

psst : okay, selamat memasang strategik bagi menghapuskan khinzir khinzir tersebut. :)
okbai! 

9 comments:

Nurul Jannah said...

hahha..angrybird mmg tengah menggila sekarang

Rapunzel Cikilolo said...

aaangggry bird... yuhuuu ~!

anismelon said...

best ke main benda alah nie..weee..xpnh try..leh wat kite addict kan..huhu..:)

nabila faryzza said...

Nurul Jannah,
tahu takpe. jom main jom! :D

nabila faryzza said...

Rapunzel Cikilolo,
kak mastura la ni. ajar saya main game kt ofice. hehe. jk.jk :)

nabila faryzza said...

anismelon,
best sangattt. try laa. kte ada bagi link nak download tu. :)

nurmukkaromah said...

memang best main game ni..kadang2 mencabar gak... sampai rasa geram bila tak menang2..hehehe..

btw, nur ada tag kamoo untuk join contest SUNSHINE SMILE CONTEST STARTS NOW!!!!..jom la join..=)

sukasuki said...

sampai ralit main game ni..hehehe

Anonymous said...

easy game only..
b**i..haha