Saturday, June 25, 2011

Habis madu, Sepah tak habis habis

Assalamualaikum :)

Yeah!! Sepah menang! Sepah menang! Sepah menang! yeahh!! :D


Ewah! Ewah! excited bukan main aku ni. HAHA! Haruslah weyh! Orang Johor ni. Orang kampung babe! Siapa IC dia, 01 kat tengah, angkat tangan? okay! Jom join aku. Kte excited sama sama. HAHA! :)
*tak pasal pasal*


Tepat je pukul 12, lajulaju aku message encik chenta hati tanya siapa menang. Semangat tak semangat kan. Pastu, aku terus buka page GuaTv Dot Com dekat Facebook sebab nak tengok persembahan peserta akhir Maharaja Lawak. Ternyata, persembahan SEPAH untuk kedua kedua sesi memang best! Siap ada Dafi lagi taw! siapa tak tengok lagi, pergi la terjah page GuaTv Dot Com. :)
okbai! 

9 comments:

Bro ahmad said...

suka betul ya dengan raja lawak hahaha XD...raja gelak dah datang nie

anismelon said...

sepah semalam kelako la..cian jozan..hukhuk..

Anonymous said...

en anon. suka jugak sepah tapi pada masa yang sama minat kat jozan gak..huhu segmen pertama agak mengecewakan la..tu yg kalah tu..huhu

aTy _faRed~ said...

sepah memang besh giler..!!! memamng layak memang.. tapi kalau jozan yang menag pon suker jugak..:)

nabila faryzza said...

Bro ahmad,
suka laa. layan raja lawak boleh hilang tension. haha :D

nabila faryzza said...

anismelon,
anis minat jozan ke? hee. mula mul;a ingatkan jozan menang. tak sangka sepah pulak yg menang! :)

nabila faryzza said...

Anonymous,
hahahaha! jozan kalah. xde rezeki jozan agaknya. :)

nabila faryzza said...

aTy _faRed~,
rezeki lebih memihak kepada sepah. ape ape pun, malam tu prsembahan semua peserta memang best! :)

Bro ahmad said...

kempen jom boikot astro pandangan anda?