Monday, June 20, 2011

penangan Nora Elena

Assalamualaikum :)

Rumah aku baru je lepas di renovate. Itulah punca yang menyebabkan aku tiada masa nak update blog. Yela, balik kerja je dah penat. Malam tu bajet boleh la update blog kan, tapi lain pula ceritanya. Hampir setiap malam, kami sekeluarga mengemas rumah supaya kembali kepada keadaan sedia kala. Dah kemas rumah tu, memang tak sah la kalau tiada habuk kan. Setiap hari aku menghadap habuk.

Semalam, kemas punya kemas. Aku terjumpa sesuatu yang menarik. Nak tahu ape yang menarik sangat tu?

tadaa!!

Novel Kasih Yang Suci. Alaaa, novel yang diadaptasikan melalui cerita Nor Elena tuu. Cerita tu baru je habis minggu lepas. Tapi, penangan Nora Elena dan Ahmad Seth Tan masih lagi hangat diperkatakan. Sampai sanggup mencari novel Kasih Yang Suci untuk dibaca pulak. Konon boleh dapat feel lagi la. choi! geli siod! HAHA! Dalam ketiadaan masa aku, aku akan pastikan before tidur, aku baca novel ni. Yess, saya mengaku saya bukanlah seorang penggemar novel. Bukan lah jenis yang menghadap novel sampai lupa nak makan bagai. Bukan juga jenis yang baca novel, sehari boleh habis. No! No! No! Saya hanya pembaca yang biasa biasa sahaja. hehe :)




This is not mine. okbai! :)

Aku taktahu lah kenapa aku tak ikut habit mama aku yang gemar akan membaca novel. Novel novel mama je, dah penuh satu rak buku. Antara novel yang pernah aku baca, Ria Qistina & Saat Cinta Bersemi. OMG! tolonglah weyh! lapuk gila tajuk novel yang kau baca tu. See, nampak sangat tak berapa nak minat baca novel kan. HAHA!

psstt : ok la. i've got to go! nak tidur dah ni. Esok nak ken bangun awal, pergi kerja. Ouh, ya. before tidur aku nak sambung baca novel Kasih Yang Suci ni dulu. :)
okbai! 

13 comments:

auny aizie said...

woiiiiii bnyk gila novel !

[sutera kasih] said...

wahhh byknya novel hehe aritu pegi carik novel kasih suci tu kt MPH..takda lgsg huhu

ehana said...

sem dpan wat bsness...sewa nvel ok..hahaha....
ija dh nk jd hantu novel...hihihi

Anonymous said...

eerr sory en.anon xbace novel
n xmnat pun ngan cter nora elena tu..hahahahah
tapi sib baek ending dia ok..eh??akhz

Bro ahmad said...

hah ulat buku...banyak betul novel...boleh la nak pinjam lepas ni...:)

Edura Hanum said...

wah banyakkan novel dia
nie memang kaki novel

nabila faryzza said...

auny aizie,
HAHA! bukan kte punya laa. *kan dah kantoi*

nabila faryzza said...

yela, dah habis kot. stok lama kann. takpe, pinjamla dr member. hee

nabila faryzza said...

ehana,
sewa novel? erm,bagus jugak idea tu. & ana mesti jadi pelanggan tetap kte. kan? kan? hhe :)

nabila faryzza said...

Anonymous,
cewahhh! kata tak minat. tapi tengok ending. kire, mnat lah jugak tuu. :P

nabila faryzza said...

Bro ahmad,
nak pinjam? okay, senaskah novel, saya charge rm5. hehe :)

nabila faryzza said...

Edura Hanum,
jangan nak kaki novel sangat. kaki peminjam novel je. ahkz!

Anis Adila Aris said...

babe, naik sem nanti nak pinjam !!!!