Sunday, July 31, 2011

Khairul Fahmi dan Elia putus tunang

Assalamualaikum :)

Pagi Ahad aku, macam biasa la. Bangun pagi pagi, siap siap dan bergegas menjalankan tugas di PERSONAL PRINT pula.#bisnes family. Memang penat menjadi nabilafaryzza. Bekerja keras setiap hari tanpa mengenal erti rehat.#cewahh! Biasa lah, dah jaga kedai, habis semua jenis surat khabar aku baca. Dan surat khabar METRO hari ini membuka mata aku untuk membaca kisah Hero Harimau Malaya kita daripada membaca berita mengenai lelaki yang ingin menukar nama itu meninggal.#innalillah

front page METRO AHAD

Alaaahai, kesiannya. baru berapa bulan bertunang dah putus. Kenapa agaknya? Khairul Fahmi cakap, bukan sebab orang ketiga. Mungkin dah tak sefahaman lagi kot. Dah tiada jodoh kan. Soal jodoh dan pertemuan ni, semua kerja Allah. Kita hanya merancang.
Cerita pasal Khairul Fahmi curang ni, memang dah tersebar dekat laman web. Tapi kebenarannya, ada pada Khairul Fahmi sendiri. Dan blog jejariruncing milik Elia sendiri ada puisi Doa Buat Kekasih yang memang menggambarkan mereka mengalami masalah. 
Diharap kedua dua mereka tabah menghadapi ujian Allah ini :)

psst : Dah petang baru aku nak update pasal benda ni. Almaklumlah, kekangan masa.
okbai! 

5 comments:

.izzati liyana. said...

hot betul eh couple ni. mendapat liputan hangat dari kebanyakan blogger nampaknya. huhu.

Anis Adila Aris said...

adoi..rugi tol..bercinta bukan main lama, bertunang sempat berapa bulan je

auny aizie said...

aiseyyy kesian eliaaaa :(

sitiz said...

kesian nyer,,, hope sgt2 diorg kkl,,, tp,, nk wt cmne kn,,,hrm

cik azeya said...

tu lah, sepatutnye tak payah nak digembar gemburkan kan sangat betapa bahagianya kita ni. bila dan jadi macam ni, kan malu. hmm