Monday, July 25, 2011

Suji Suji GA Contest [Aku dan Baju Kurung]

Assalamualaikum :)

Hari ini, mood nak join contest. Lagi lagi, ada orang tag kan. Dengan gerak laju, aku join tanpa fikir panjang. #takde idea nak taip entri baru sebenarnya. Thanks sharifahzakiah kerana tag kita join contest ni.


click banner untuk join! :)

Tujuan menjoinkan diri masuk contest ni, dengan harapan dapatlah baju raya untuk tahun ini. Dah alang alang nak raya ni kan, memang rezeki lah kalau dapat baju kurung. Takpayah susah susah nak beli baju raya. Ada orang nak bagi. hee

Gambar yang dipertaruhkan
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Posing ala ala model tu weyh!

Nak tag,
Yana
Fifie
Kak Mastura
Kak Wahida
Mai 
okbai! 

13 comments:

fifie zahram said...

adeh,,ane ak nak cari gbar pkai bju kurung nie..lme da xpkai...xley jadi nie..ok bai..nak g tgkap gbar hihi ;)

eyjalukman said...

comelnye pakai baju kurung :)
goodluck !

Suji Suji Collection said...

Gud Luck ye...
Thanks join our contest...
xoxo

.izzati liyana. said...

ehem. goodluck ye model berbaju kurung. nak join xde pulak gmba pki bj kurg. :)

sharifahzakiah said...

yeay dh join ! :) hehehe gudluck dear ^^ ayu gituwww ~ :)

nabila faryzza said...

fifie zahram ,
HAHA! pergi tangkap gambar sekarang weyh! :D goodluck!

nabila faryzza said...

eyjalukman ,
hee. thanks! :)

nabila faryzza said...

Suji Suji Collection ,
okay! :)

nabila faryzza said...

.izzati liyana. ,
pergi pakai baju kurung sekarang dan tangkap gambar. hehe :)

nabila faryzza said...

sharifahzakiah ,
goodluck to you too :)

::Miss Hearty:: said...

nice pic dear ^^ gud luck!! :) visit mine too..

http://heartylolipop.blogspot.com/2011/08/suji-suji-ga-contestaku-dan-baju-kurung.html

Thania said...

ehem2... hehe... mcm knl jerk tempat dia an... hehehe... mesti kat puo an??ad aktiviti ap jerk??

nabila faryzza said...

a'ah! mmg kt PUO punn. kenal je en. :p
akak kte convo harituu