Monday, August 8, 2011

Serious muka kau macam Aaron Aziz

Assalamualaikum :)


Ajib : Bro, ape macam choki choki? Best?
Malik : Choki choki sudah habis bro.
HAHA!



Last week lagi aku dah tengok vlog ni, baru sekarang baru tergerak nak update pasal vlog ni. Korang dah tengok dah? Serious kelakar gila! Kan? HAHA!

Dulu, aku selalu layan vlog AnwarHadi dan Matluthfi. Dua dua oghang utagha naa. :) Sekarang, ada lagi seorang pendatang baru dalam dunia vlog. Not bad la Aaron Aziz AmanWan ni. vlog iKLan Gangster ini antara vlog AmanWan yang paling best la aku rasa. #ala ala KL Gangster gituh! 

Korang tengok muka AmanWan tu, macam Aaron Aziz kan? Tolonglah cakap ye, tolonglah. HAHA! Serious weyh! Tengok mata dia! Tengok mata dia. Macam Aaron Aziz kan! Aaron Aziz yang tembam la.#abang tembam kan. :D
okbai! 

13 comments:

Princess Feyqa said...

macam menarik je =D

fifie zahram said...

hahahahaha bengong!

Anis Adila Aris said...

a'ah la weh..haha

Rapunzel Cikilolo said...

lelaki pentingkan rupa, bau badan belakang kire... ahahahaha

Rahmad said...

hebak jga dia bwat iklan ala gangster..haha

SuzaDin said...

hehehe .. ramai suker wat vlog kn .. cun !

nabila faryzza said...

Princess Feyqa ,
memang menarik pun. HAhA! kelakar gilaa :D

nabila faryzza said...

fifie zahram ,
sengal gila laa.

nabila faryzza said...

Anis Adila Aris ,
sama kan? kan? kan? mata dia weyh! :D

nabila faryzza said...

Rapunzel Cikilolo ,
nivea for men!!!! HAHA!

nabila faryzza said...

Rahmad ,
menjadi kan? dah la muka pun ala ala malik. adoi! menjadi betul la

nabila faryzza said...

SuzaDin ,
a'ah! suza taknak try? hehe. kte layan blog je la. malas nak vlog pulak.

.izzati liyana. said...

kan kan kan? saya dah lama dah tengok. memang tengok, terus rasa macam sama cuma yang ni version chubby nye. hii