Saturday, September 24, 2011

siapalah aku kann

Assalamualaikum :)

Aku taktahu kenapa nafsu untuk update blog semakin kurang.
Aku taktahu kenapa aku malas sangat nak update blog.
Aku taktahu kenapa susah sangat aku nak dapat idea update blog sedangkan orang lain mencurah curah idea dorang.

TAPI
Aku tahu, aku bukan seorang blogger tegar yang rajin.
Aku tahu aku hanya blogger biasa yang hanya menulis ikut mood dan ikut suka.
Aku tahu, blog aku ni biasa biasa sahaja tak segah blog orang lain.

SIAPALAH AKU KANNN.. :(

kbai!

3 comments:

nub said...

buat perenggan yang pertama. aku tiap2 hari dok rasa benda yang sama lagu ngan apa yang hang rasa =)

| Irfan Roslee | said...

aku tahu kau kena update slalu..haha..
rajin sikit..:)

~iz~ said...

iz pn ..siapa la iz nih kn..hehe

kita tulis jer apa nk tulis...janji kita happy...heheh