Sunday, November 27, 2011

Padini Group 3 Days Special [SALE]

Assalamualaikum :)

Rasa rasanya, dah nak habis bulan dah ni. Kebiasaannya, tengah bulan yang kering, akhir bulan macam ni gaji dah masuk. ye dak? Kan? Kan? Apa kata korang try cek gaji korang dah masuk ke belum. #bagi yang bekerja. 


PADINI GROUP dan VINCCI mengadakan SALE selama 3 Hari bermula 
26 November 2011 - 28 November 2011
pakcik Google

Aku pun baru tahu pasal benda ni. Semalam aku dating keluar dengan boyfriend abang aku dekat Plaza Sungei Wang. Jalan sebelah kedai Vincci, pergh! Ramai gila orang okay! Rupanya ada Sale. Aku ni jenis tak suka membazir sangat #padahal takde duit HAHA! Actually, takde kasut yang menarik di mata aku. Ada pun, takde size la, ape la. Aku tak minat heels, aku minat wedges. #memilih. So, aku cuci mata sahaja.


Si dia pula, memang gemar baju PDI. Apa lagi, terus berlari menuju kedai PDI di tingkat yang sama. Cari punya cari dalam ramai ramai orang tu, at last dapat jugak beberapa helai baju. Beratur bukan main panjang. #gigih Biasalah kan, tengah Sale. Memang ramai orang.


psst : Time ada duit banyak, seronok lah shopping kan. Lagi lagi kalau ada Sale. Tetapi jangan membazir pula. Selamat bershopping ! :)
okbai!

4 comments:

Miss Nadya said...

haish bestnye ada sale. dah lama tak shopping kt pdi. semalam nad shopping vincci kat east coast mall kuantan je. hehe.

Miss Nadya said...

haish bestnye ada sale. dah lama tak shopping kt pdi. semalam nad shopping vincci kat east coast mall kuantan je. hehe.

[fArAh aLiAs] said...

dengar cik farah nak bebel nih! http://coretanharapan.blogspot.com/2011/11/dengar-sini-adik-adik-sis-farah-nak.html

Thania said...

huhu... daa lama sgt2 x shoping at pdi.. at seremban x der pdi... slalu shoping pdi at ipoh jerk... xsmpat nak kejar kan sale tuh..