Wednesday, December 14, 2011

Hello, Final Exam !

Assalamualaikum :)

Arghhh! lama gila aku tak buka dashboard blogpsot aku ni. Jap nak bersihkan sawang sawang ni jap! Berapa lama dah aku tinggalkan blog tanpa entry. Mesti korang menanti je entry terbaru blog Nabila Faryzza ni kan? Mesti korang yang singgah blog Nabila Faryzza akan tekan pangkah lajulaju sebab tade entry yang baru pun. Kan? Kan? Tapi, ada ke nak yang baca blog aku? Hurmm.. #monologdalaman :l

Aku bukan malas, tapi seriously minggu terakhir sebelum bermulanya final exam, memang jadual pack gila okayyy! pack gila nak mati #hiperbolaterlampau. Dengan assignment yang melambak, test yang tak sudah sudah. Tak menang tangan. Well, biasalah. Kalau takde assignment & test, tak sempurna lah title kau sebagai seorang student.


sumber - blog AnisAdilaAris

See! Aku tak tipu kan? Tapi, itu minggu lepas. Minggu ni, Alhamdulillah. Kerja-kerja tersebut dah pun kami selesaikan sedikit demi sedikit. Baru la dapat tidur dengan secukupnya, baru la dapat tarik nafas panjang panjang :)
TAPI ! ! Jangan nak lega sangat lah, Eja !
Dalam dalam nak tarik nafas panjang panjang tu, dapat pula jadual exam yang aku rasa, "kalau aku ada kuasa magik, aku nak arrange balik jadual exam tu" Habis lambat pun lambat la. Janji ada gap untuk next paper. *cakap pasal kalau, kambing pun boleh terbang* Memang tak lahh aku nak ada kuasa magik kan. huhu :(

#kejam
Subjek menghafal, berderet kat tengah tengah tu. Nak taknak, terima je la.

Ouh, ya! Student UiTM yang tak cek lagi jadual exam korang, silalah cek. Dah keluar dah! 
WISH YOU ALL GOOD LUCK & ALL THE BEST

psst : Pesanan kepada otak. "Otak, please be ready! Saya akan push awak kaw! kaw!"
okbai!

6 comments:

al_hakim said...

gud luck =)

Miss Nadya said...

gud luck my dear..:)

p/s :: kayo..:)

Anonymous said...

semoga berjaya ye dlm exam final nnti en.anon ucapkan!!hee
chaiyok2..cinca!!kere!!hahaha

idahMOMOE said...

fuyooo jadual terbaik! huhu
gudluck eja, final lecture week ni memang azab kot.
rasa macam nak hantuk kepala kat dinding. haha :)

starscream aisyah said...

gud luck :)

Anis Adila Aris said...

Aku SUKA GILA jadual exam kali ni...
serius taksabar nak exam