Friday, January 27, 2012

Penggemar Gulagula, Jom Singgah Candylicious

Assalamualaikum :)

Selepas dah tukar background baru ni, rasa seronok sangat. Almaklumlah, aku ni memang suka tengok benda yang berwarna warni. Acane background baru Blog Nabila Faryzza? Comel tak macam tuan dia? #muntahdarah :D

Ouh, ya ! Korang pernah singgah Kedai Candylicious. Haritu jalan jalan dengan chenta hati di One Utama, then ternampak kedai yang sangat awesome dan wow! Memang memanggil manggil aku suruh masuk. Terus tarik tangan si dia *macam budak kecil* masuk kedai tu. Aku memang macam ini. Kalau nampak benda comel atau berwarna warni, memang pantang jumpa. Mesti akan berperwatakan budak budak sehingga lupa umur sendiri dah 20 tahun. *even tahun ini 21, tapi still 20 okay*


Masuk je Candylicious,
Ya Allah, cantiknya ! Pandang kanan, Ya Allah, comelnya ! Pandang kiri, Ya Allah, cantiknya ! Omelnya! omelnya! Antik angat angat #pelat :) :) :)
Memang jadi batak sekejap. Teruja . Terpegun . Terpesona . Semua Ter la.

Candylicious menjual pelbagai jenis gulagula, marshmallow, poporn, coklat, makanya semua jenis manisan ada dijual di Candylicious. Tapi, antara banyak banyak coklat, coklat kat Langkawi juga paling murah. HAHA :D

Si gadis : Awak, nak ini?
Si jejaka : Ha, okay! *layankan saja*

Si dia yang kini sudah pun berumur 21 tahun, sedikit pun tidak batak.
Tengoklah muka tu. #slumberhabis

Google
Dah tertulis No Camera. #adaakukisah ?

This is not real. Yang real yang botol kecil tu. Yang besar ni, hanyalah botol semata mata.

This is real. Serious. Mula mula aku macam tak percaya. Aku duk belek belek, memang betul coklat bar. BESARNYA ! Berapa lama la nak habiskan coklat tu.

Google

psst : Gambar gambar dalam post ni ada macam background blog ni tak? HAHA!
okbai!

17 comments:

Thania Ismail said...

wau best nyer ....
sweet2 jerk...
tambah agi dgn org tsyg...
nak g jugak laa...
hahaha

nabila faryzza said...

Thania Ismail ,
jom! jom! thania ajak im . sweettt gitu. hehe :)

SiBudakKurus said...

perghh terbaekk..nak ajk abg lah gi sini..hehe

idahMOMOE said...

gambar eja yang dengan lollipop besar tu terserlah ke'eksaited'annye :P

nice lah!

nabila faryzza said...

SiBudakKurus ,
memang TERBAIK ! :)

nabila faryzza said...

idahMOMOE ,
terserlah ke"eksited"annya? HAHA! #malu :D

Rapunzel Cikilolo said...

hahaha, ija ade beli utk akk tak?

Si BuDaK KaChAk said...

macam menarik....xpe...akan dijejak 1 ari nnt....hehehe

Anis Adila Aris said...

amboi, sedapnye..

habis la gigi makan benda ni bnayak-banyak

nabila faryzza said...

Si BuDaK KaChAk ,
memang menarik pun. hehe

nabila faryzza said...

Anis Adila Aris ,
hahahah. rongak la gigi camni. ;D

Princess Feyqa said...

fiqa ade shpg kt cni aritu hehe

cik najihah said...

pewitt dating haha

Anonymous said...

en anon ckp en anon mmg xbatak pun ngan gula2 tu..akhz bab tu muka cool jer..bhahah'

Kalamhati said...

waah bestnyee

Qief Kamarudin said...

aku dah pergi dua kali!!
haha..
nak amik jelly beans tu macam..err..
kang sedap tarik plak,makin mahal pulak nanti..haha

sailaaf said...

best nye. bawak budak2 kecik ni habis laaa...xnak balik.