Wednesday, April 11, 2012

True Story

Assalamualaikum :)

Seriously aku sakit hati bila naik KTM, then ada announcement berbunyi,
"Tren ke **** mengalami masalah kelewatan dan dijangka tiba dalam masa 30 minit lagi"
Damn!! 15 minit aku tunggu untuk next tren, but then dia delay lagi 30 minit. phew! Memang masa aku terbuang tunggu tren KTM je la.

#pakcik Google 
Okay fine, memang bagus sistem KTM provide koc untuk wanita. Itu aku setuju. 
Memang bagus KTM sekarang dah ada koc baru yang lebih selesa. Itu aku sokong.
Tapi kenapa tren KTM selalu sangat delay? Itu aku yang aku takfaham tu.
Okay chill. Saya tahu saya tak patut tension. Saya tak patut tertekan. Dah menjadi fitrah KTM memang selalu sangat delay. *sabar eja, sabar* 
okbai!

3 comments:

Tentang Kita said...

akak nie ari2 naik ktmb nak g keje..mcm2 hal la ktmb nie..delay jgn ckp la...yg rosak tu sure ader punya....pastu duk tunggu isyarat lgi.....buang masa jer

Rapunzel Cikilolo said...

hari-hari kot delay die... chis!

cik najihah said...

selalu ke..
x penah kene la pulak..kompem ase nk bako je stesen tu bile delay kan