Wednesday, December 8, 2010

blog larian

assalamualaikum ;)

nowadays, *cewah!! dah macam nak buat essay dah* dah banyak dah cara nak buat blog dikenali ramai laa, nak naikkan trafic laa. so, blogger sekalian, takkan nak duduk je. jom sertai blogLarian

kalau nk join apeape, tak sah kalau tade syarat kan. so syaratsyarat blogLarian ni adalah
1. letak banner blog larian, dan linkkan ke http://bloglarian.blogspot.com/


2. lengkapkan slogan "saya suka berblogging kerana..." (tidak lebih 30 patah perkataan)

"saya suka berblogging kerana dengan berblogging, saya dapat menambah kenalan baru dikalangan blogger disamping memperoleh info-info menarik serta dapat mengenalkan blog saya kepada orang ramai"

3. follow blogLarian

4. tag tiga orang atau lebih rakan anda
5. beritahu rakan anda bahawa mereka di tag

6. tinggalkan link post anda di comment entry ini beserta nama blog anda






that's all

3 comments:

fara said...

eja..ak x reti main tag!!hihi..aja ak wei..

nabila faryzza said...

ajar? okay tade hal.
kau just buat je satu entri. tulis ape yg patut. that it. senang je weyh!

Daleela said...

sgt terima kasih ejaaa~~~
hehee