Thursday, December 9, 2010

give away kiszydolls =)

assalamualaikum :)





alolorh! COMEL nyaa lah aku tengok ngkorang korang nii. grr! geram. nak cubit seekor seekor. boleh?
hand made oke. cik qisz yang buat. sangat kreatif. yelah, nama pun budak art yang buat kan. memang superb la. kalau lah aku dapat, kan best. sangat sentimental value. plus, ianya sangat comel. :)

giveaway kali ni, dia nak hadiahkan kte plushies yang comel comel ni. awwwww! sangat teruja okay. so, dengan excitednya, aku pun join lah giveaway ni. mana lah tawu kotkot ada rezeki kan. aminn :)

giveaway ni terbahagi kepada 3 kategori
kategori 1 = kategori untuk ibu ibu
kategori 2 = kategori untuk student. tak kisah la yang masih bersekolah, di universiti mahupun kolej
kategori 3 = kategori untuk mereka yang sudah bekerja

so, i fall into the second category which is kategory for student. *yeah! kte budak uitm sri iskandar jugak kisz*

nak join? ayuh! ramairamai meriahkan giveaway ni. syarat syaratnya,
1. kena jadi follower blog selipar jepun pink kepunyaan qisz
2. leave ur name n blog kat komen post  "giveaways"
3. letakkan 3 gambar kiszydolls kat ats ni di blog anda n terangkan tentang GA ni kat blog anda...
4. Jangan lupe gtau anda sertai kategori yang mane satu di komen yang anda tinggalkan...

tarikh tutup : 10 december 2010
that's all

2 comments:

MiSs StrAnGer said...

pergh...shomel kowt...ase nak gigit gigit je ptung tuh...
grrr,,,,

nabila faryzza said...

kan?? comel sgt ouh, grrr! geram!!! :D hopefully boleh dapat plushies COMEL tuu. nak sangat!! :D