Saturday, January 1, 2011

entri pertama tahun 2011

assalamualaikum :)

tarikh hari ini : 1.1.11
okay, bersempena tahun baru dan tarikh yang sangat cun tuu. dengan ini, saya nabila faryzza ingin mengucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2011 kepada kawan kawan dan juga follower follower dan juga kepada silent reader's sekalian. cewahhh! hehe :)

esok dah boleh tukar calendar kat rumah masing masing dah. siapa ada kalendar kuda? nak!! sempat lagi aku ni. HAHA!  hope tahun 2011 ini lebih baik dari tahun tahun yang sebelumnya. perkara yang nightmares tu, buang laa, tinggalkan yang manis manis je okay. hee :)

&& hell yeah! 2011 adalah tahun 20-an ku! ohemmmmgii! bersediakah aku? aku? 20 tahun? mak aih!! cm tak caya je. kau dah besar eja. be mature. please act like an adult boleh tak? dalam hati jawab, "okay!" ;/

that's all

3 comments:

nub said...

salam 2011

Anonymous said...

ahaha..tade kalender 2011 lg..sy 19 lg laa mksudnye..haha..ngengg!

nabila faryzza said...

nub,
happy new 2011 year! haha :D

anon,
rasa cm kenal je ni sape. ouh, stil 19 ke? untunglahh! muda lagi. haha