Saturday, December 4, 2010

jom timbang berat blog

assalamualaikum :)


hey, haritu kte ada post entri macam mana nak reduce weight kan?? then, ada orang tanya macam mana nak timbang berat blog. so today, i'm gonna teach you how to timbang your blog weight. let's check it out!


like what i said, korang try timbang dulu berat blog korang tu. then, agakagak berat tak memuaskan, korang buang la widgetwidget yang tak patut. then, korang kurangkan jumlah entri post. insyaAllah weight blog korang boleh kurang. so, orang bukak blog korang pun laju je kan.


so, nak cek, klik link ini : iwebtool dan masukkan url blog korang. siap! nahh, senang kan. hanya dua step je .


kte pun baru je timbang berat blog tadi. & hasilnya

dulu,

berat bertambah dari 113.21KB ke 115.75KB okay. blog, u need to diet laa.


okay, selamat mencuba kawankawan. nanti roger2 la berat blog korang pulak. daaa. adios!

that's all.

6 comments:

Anis Adila Aris said...

berat aku ringan lagi dari ko..
eh berat blog!!
112.46KB..0.33 second uh..haha

nabila faryzza said...

okayh, berat blog kau lagi ringan.
but, berat kte lagi ringan dari kau. muahahaha! :D

Anis Adila Aris said...

tengok ketinggian la weh..
kalau aku same berat dengan ko..
aku nak keping cmne??

nabila faryzza said...

haha! okok chill la weyh. mainmain je laa :D

_AD!LAH_ said...

HAHAHA
sensitif weh berat2
aku terasa gak =P

nabila faryzza said...

ouh, yeah?? hee :)
maaf! maaf!

kau dh timbang berat blog kau belum dilah berapa? berapa?