Saturday, February 19, 2011

kau layan DOTA, aku layan KOREA. fair enough right?

assalamualaikum :)

hari ni, seharian aku duduk depan laptop layan cerita korea. sampai je rumah pukul 11 pagi tadi, terus masuk bilik [yang dah 2 minggu aku tak masuk]. ouh, ya! hari jumaat aku memang tade class. so, memang heaven gila laa boleh balik awal kan.

kalau korang nak tahu, aku ni memang AGAK layan la cerita korea. nak tahu kenapa AGAK? sebab, kalau aku layan terlebih lebih, memang kerja lain tak gerak la kann. yela, cerita korea ni bukan satu episod je. paling sikit pun 16 episod camtu. bayangkan la, berapa lama masa harus diambil untuk menghabiskan satu cerita tu. kalau yang memang addict, dalam sehari pun boleh habis. woahh! aku salute la korang yang camtuu. [tabik springg!] sebab tu kalau tengok cerita korea, it takes 1 week untuk aku habiskan. haha! sangat tak terror nak habiskan cerita korea dalam masa sehari.

nak dijadikan cerita, dah alang alang aku bosan duk online FB, encik abang sorang tu pun asyik la main DOTA kan. aku pun membusykan diri layan cerita KOREA. aku habiskan cerita "my girlfriend is a gumiho". siapa yang dah tengok? okay! mungkin aku agak lambat la nak layan cerita ni kann. nak boo? ha, boo laa. boo! takesah.

siapa yang tak tengok lagi, serious best cerita ni.







pstt : ceit! padahal kau yang nak habiskan cerita ni kan, nak salahkan boyfriend pulakk.
that's all

3 comments:

Zuewairy said...

best ke?

Shaheila Malek said...

suka citer ni, cumel sgt...tp ekor dia still tak nmpak real ^^ tp mmg best...

nabila faryzza said...

zuewairy,
BEST!! sumpah best! try la tengok. hee :)

shaheila,
a'ah kan. ekor dye nmpak cm tak real, bu still comel! heroin dia comel!