Saturday, April 23, 2011

Persembahan Jambu, Jozan, Nabil dan Sepah dalam Maharaja Lawak minggu ke 4

assalamualaikum :)

ingat lagi tak entri aku yang ini? Maharaja Lawak best!!
since dah tengok Maharaja Lawak minggu kedua, memang aku dah fall in love lah dengan rancangan ni. tapi tu lah kan kat rumah aku tu, family aku tak langgan ASTRO MUSTIKA. makanya, aku jadi fan YOUTUBE pulak sekarang ni. semua persembahan dorang, aku tengok kat youtube je.  kau youtube pun, dikira tengok live ape. cuma lambat berapa minit je. tengok! aku dah boleh tengok dah persembahan dorang tadi. tadi taw! tadi! bukan 2 hari yang lepas. memang aku berterima kasih banyak banyak kat orang yang upload kat youtube tu kan. PANTAS!

nah! aku nak kongsi dengan korang. enjoy! :)
persembahan JAMBU


persembahan JOZAN


persembahan NABIL


persembahan SEPAH

persembahan minggu ni tak sebest persembahan minggu lepas la *alaa, yang ala ala musical tu* yang tu, memag gempak lah wa cakap lu. bukan aku cakap tak best taw. best!

bagi aku, 4 kumpulan ni je la yang TERBAIK.
okbai! 

9 comments:

Anis Adila Aris said...

tak payah susah aku cari kat youtube... terima kasih la yek..haha

Fieq Eum said...

keep share -,-

nabila faryzza said...

haha! tu la pasal. senang, senang tgk je kat sini. kte tahu, mesti 4persembahan ni jugak kan yang kau nk tengok. hehe :)

Anonymous said...

en anon,
pun suke bangat dengan 4 peserta nie..mmg best la every week!!!go go chaiyok2!!!!

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

nora danish tuuuuu, ahaks! jambu..jambu :p


SAPE BOLE TOLONG CIK BUNGA INGATKAN PASAL NIE, PLEASEE :(


cik bunga bengang ar publish entry tp tak kuar kat d/board.. da tukar ke auto pon die mintak kite set date & time utk publish.. tolonggggg~~~~ :(

FadzMeera said...

sgt suka suma nie..jozan, sepah, nabil, jambu...tiap2 mggu msti fokus diorg ja

nabila faryzza said...

en anon,
alaa, tiru je nak sama ouh. HAHA! jk. jk :)

nabila faryzza said...

cik bunga,
ha. itu la pasal. KITA ENJOY!! ahkz! :D
alamak cik bunya, saya takdapat la nak tolong. saya pun takreti. huhu

nabila faryzza said...

fadzmeera,
jyeah! sama lah kita. hehe :)