Tuesday, April 26, 2011

[video] sekitar majlis pertunangan asyraf muslim

assalamualaikum :)

alaaahai, kesian gila blog aku ni ha. dah lama benor tak update. yelah kan, minggu peperiksaan. Agak ketiadaan masa nak update blog. Agak ketiadaan masa nak berblogwalking.

Lagi dua hari nak exam. okayyy, lagi DUA HARI. Orang lain sibuk duk mengulangkaji pelajaran, sibuk bersengkang mata sebab study. sedangkan aku? aku masih lagi mengadap lappy dah masih terus melekakan diri ini. haish!

tengok lah tu! tengah study, sibuk nak on call jugak!


ok, back to the topic. aku nak share dengan korang video pertunangah asyraf muslim sebenarnya, terbebel pulak kat atas tu. hee :)

nah!


alaahai, sweetnya lah dorang ni taw! info menarik, pasangan ini akan melangsungkan upacara pernikahan pada 1 Syawal [Hari Raya] di tanah suci Mekah.



psst : mungkin agak terlambat. yela weyh! dia bertunang berapa haribulan haritu, dah 26April2011, aku baru nak share dengan korang. Actually, aku pun baru je tengok video pertunangan asyraf muslim ni. terjumpa kat FB tadi. HAHA :D
okbai! 

9 comments:

Anis Adila Aris said...

sangat sweet tp kalau aku yg jd tunang die, lg SWEET kot..haha

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

wahhh...dear...kamo bile??? heheh :p

Jangan terkejut Bumblebee jadik Vivabee, hahahah

cik sakura said...

study ye..good luck..

Fadzmie Mohamad said...

Good luck in your exam, okay? :D
Btw, thanks sudi singgah my blog.

Fadzmie's Latest Entry : EMEL 1MALAYSIA: PERLU ATAU TIDAK?

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

c i n t a b u n g a HENNA PRE ORDER just ready! :)

SYAFIQAHSALEH said...

good luck exam :)

nabila faryzza said...

anis,
haha! jangan sweet sgt la. ntah ntah sour. cam mano? ahkz! :D

nabila faryzza said...

cik bunga,
saya? haha! lambat lagi. kalau ada jodoh, ada la.. cewahh!! ayat! haha :D

nabila faryzza said...

cik sakura,
okay. thankyouu. :)

fadzmie,
okay. i will. thankyouu jugaa :)

syafiqahsaleh,
makasehhh (: