Wednesday, May 25, 2011

20Jun2011 ke 2July2011??

Assalamualaikum :)

Harini merupakan hari debaran bagi UiTM-ians. sebab harini result keluar. HAHA! Bersepah sepah orang update status "ALHAMDULILLAH" kat FB masing masing walaupun berebut rebut menembusi student portal. Tapi UiTM tampil dengan sistem baru, yakni emailkan result kat email student. So, tade lah sesak sangat Student Portal tu kann.

Aku punya result? jangan tanya lahh. Sebab takeluar lagi. Disebabkan exam kitorang habis lambat, maka result pun lambat lah kan. yeke? Ntah! Suka hati aku je buat tafsiran sendiri. HAHA!

Kalendar Akademik
Program Sarjana Muda, Sarjana dan Kedoktoran
Semester September 2011 - Januari 2012
Universiti Teknologi MARA

Kalendar Akademik kat atas tu, aku jumpa kat FB kak shud. Okay, macam boleh percaya lah kan result keluar 2July2011. Lagipun, ramai member member aku cakap, memang result keluar 2July2011 punn. alaa, chill la, lambat lagi. HAHA!

Tapi, tadi aku ternampak benda ni pulak.

awak pun dah confuse. haish! Tapi, benda ni macam takboleh pecaya lah jugak kan. Boleh jadi ada orang edit ke, ntah laa.

Takesah laa. 20Jun ke, 2July ke. Result tetap akan keluar. Cuma cepat atau lambat je.

psst : kepada rakan rakan UiTM sekalian, tahniah! 
okbai! 

12 comments:

.m y z. said...

selamat mendapat result :D

cik azeya said...

gud luck ye kamu. :)

Anis Adila Aris said...

awat la tak keluar awal-awal..tak boleh nak seronok leih2..
adoi

ahmad said...

semoga cemerlang keputusan,good luck

Mira Zali said...

semoga dpt result y baik ! ^_^ thanks tolong gegarkan my blog..

NoRMa aZurA iSMaiL said...

wahhh....seyes..time tunggu exam nie la time mendebarkan...

nabila faryzza said...

.m y z.
thankyouu. huhu. cuak okay! :/

nabila faryzza said...

cik azeya,
thankx jugak! :)

nabila faryzza said...

Anis Adila Aris,
itu lah pasal kan. tade nak gelabah gelabah dah. haish!

nabila faryzza said...

ahmad,
hee. tenkiu. aminnn :)

nabila faryzza said...

Mira Zali,
harap2 mcm tu laa. insyaAllah. :) thanx btw

nabila faryzza said...

NoRMa aZurA iSMaiL,
memang SANGAT mendebarkan. haha :D