Tuesday, May 24, 2011

konvo! konvo! dan konvo lagi!

Assalamualaikum :)

Ha, abang oley dah. kakak nana pun dah. tak lama lagi, eja pulak.
InsyaAllah. aminnn *kata eja kepada orang tersebut.* HAHA! :)

Lepas aku pergi majlis Istiadat Konvokesyen abang aku, dua hari lepas tu, aku pergi konvo kakak aku pulak. We're heading to POLITEKNIK UNGKU OMAR. yeeeha! Dah lama rasa tak menjenguk Perak. Rinduuuuu. Rindu Sri Iskandar, rindu kawankawan, rindu jusco Ipoh, rindu Ipoh Parade, rindu Pulau Pangkor. *okay, gelabah lah kau eja* :p


Standard Majlis konvo lah kan, kau bawak satu bas ahli keluarga kau pun, hanya DUA ORANG sahaja dibenarkan masuk dewan. And yess, kali ni aku kena duduk luar lagi. Macam biasa lah kan. Tapi, kali ni aku tidak keseorang. Nasib baik lah ada Naziera, kawan teknikgombak aku dulu. Kalau tak, mati kebosanan aku. [abang dia, firdauskasim satu poli dengan kakak aku]. Borak bukan main sakan, sampai lupa nak bergambar bersama. Sampai dia takperasan abang dia naik pentas. Almaklumlah, dah lama tak jumpa. Banyak lah benda yang nak digosipkan kann. HAHA!

hamek kau, letak gambar lama. *saje nak bagi kau rindu, naziera* hehe :)


okay, lepas kakak aku keluar dewan, snap snap picture lah. ape lagi kan.

mama & ayah 



baju jubah bukan main MERAH MAKNGAH. baju belah dalam, awwww! PUTIH MAKSU. *suka hati aku je*
suka laaa. macam baju bertunang. ngee :)
okay, takpayah nak berangan....
whatever it is, congratulations kakak nana.

okdah! aku pulak nak bergambar! HAHA!
psst : semangat taw pakai baju kurung even takdapat masuk dewan. ini menunjukkan, saya PEREMPUAN MELAYU TERAKHIR. cewahh! perasan lebih pula! HAHA! okbai!
 

6 comments:

ahmad said...

salam
tahniah kat akak awak,kirim salam kt dia ya..hahaha.^"^ gurau je...p

[sutera kasih] said...

tahniah kat akak awk yeaa..teringat masa konvo dulu hehe

LALA shaheila said...

memang ikot muka mama lah korang ni :) sweet ^^

Golden Rose said...

mmg best konvo...miss my moment

nabila faryzza said...

ahmad,
okay, thankyouu *bagi pihak kakak* ;)

[sutera kasih],
tenkiuu jugakk :)

nabila faryzza said...

LALA shaheila,
kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi kan? hehe :)