Saturday, May 28, 2011

dah takboleh nak berjimba jimba dah lepas ni

Assalamualaikum :)

Semenjak dua menjak ni, rasa macam malas nak buka blog. Nak kata dah kerja, takpunn. Aku duk membesarkan perut ada lah. Actually, aku dah lama tak buka lappy aku ni. Ada la sebab sebab tertentu. So, aku online FB pakai PC rumah je yang lembab gilaa. Nak blogging pun macam tak layan sangat. HAHA! Hari ni baru berkesempatan nak update blog.

Start on 1Jun2011, aku akan menjalani kehidupan sebagai seorang pekerja. Bukan lagi penganggur. Kalau ikutkan, bulan May lagi dah boleh start. Cuma aku nak berfoya doya dulu selama sebulan tu. Then, baru ada semangat nak kerja kan. Lepas ni mesti lagi jarang aku update blog kan. haish! ntah laa. Yela, dah bekerjaya sekarang.

Aku nak jugak buat surprise macam sharifahzakiah dalam entri dia yang ini. Konon nak bagi suspen suspen sikit la. HAHA! takboleh blah. So, nak tahu aku kerja ape? Tunggu next update okay?  =]

psst : kawan kawan yang masih menganggur tu, cepat cepat lah cari kerja. Cuti lama babe! InsyaAllah ada kerja kosong. Rezeki ada kat mana mana. 
okbai! 

4 comments:

Anis Adila Aris said...

nak bocor rahsia la..
nabila faryzza kan die keje ............

nabila faryzza said...

Anis Adila Aris,
HA HA HA! bluwek! :P

Adii Dee said...

bahaya ni budak2 pergi kerja..ahaks! hati2

sharifahzakiah said...

ehhh keje pe ni ???? hahaha nk tau ! nak tau ! ooo nk wt surprise jugak ye dye. huhu