Friday, May 20, 2011

Istiadat Konvokesyen UiTM

Assalamualaikum :)

korang ingat lagi tak entri aku yang ini. Aku ada cakap yang aku takkan menjejakkan kaki ke shah selama 4 bulan. tapi, semalam aku baru je balik dari shah alam. HAHA! yok yok o je kan taknak jejak kaki kat shah alam lah bagai. -__-

Actualy, semalam aku pergi Shah Alam sebab ada majlis konvokesyen. yaaa, aku lah grad. kenapa? taknak percaya?


HAHA! okaaaayy, korang dah kena tipu. abang aku lah yang grad. aku baru je satu sem kat shah alam tu, dah nak grad? memang tak ahh. kau nak FAST TRACK pun agak agak lah kan, jangan nak FAST FURIOUS sangat. :D



congratulations abang oley!

disebabkan kad jemputan hanya untuk dua orang. makanya, aku hanya dapat melihat melalui skrin sahaja yang diletakkan dibawah khemah. duduk sorang sorang okay! haish! bosann -__-



Majlis habis dalam pukul 6.30petang. Tangkap tangkap gambar kejap dan terus berpusu pusu balik. Nak balik tu, terserempak dengan lecturer aku yang mengajar kat Sri Iskandar dulu. Katanya, dia temankan GIRLFRIEND, padahal adik. HAHA!
Encik Syhidi. :)


ouh, ya! btw, abang aku dapat present from his ehem ehem! comel gila okay!!
aku suka sebab cupcake ni kaler BIRU


aku? bila lagi?
InsyaAllah lagi dua tahun
 Sementara nak tunggu lagi dua tahun tu, bagi aku peluang nak bergambar dengan jubah jap! okbai! :)

psst : letih okay! ingat nak update malam tadi, badan ni letih sangat, aku sempat blogwalking and reply komen korang je. tak sempat nak update blog :)
 

8 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

bgmbr pon jd la kan..heheh =)

sharifahzakiah said...

tipah trtipu bang ! ingatkan kamu yg grad ! dushhh3 :D

fRaMe+LenSeS said...

wahh.. tahniah.. heheh.. :D

Anonymous said...

selamat ber'konvo' la ye en anon ucapkan!!!hahahaha

nabila faryzza said...

nuyui a.k.a miss NUSHA,
itu lah pasal. haha! amik berkat. cewahh! :D

nabila faryzza said...

sharifahzakiah,
ngee :)
kte? insyaAllah lagi dua tahun. hehe

nabila faryzza said...

fRaMe+LenSeS,
hehe. thankyou. *bagi pihak abg kte* :)

nabila faryzza said...

en. anon,
kenapa ber"konvo". kenapa tak berkonvo. hhahah!