Tuesday, June 14, 2011

earthquake

Assalamualaikum :)

Before ni, memang negara kita dah banyak kali jugak lah rasa gegaran kan. Dulu memang teringin nak merasa, macam mana gegaran tu. And yess, hari ini aku rasa gegaran. Nak tahu macam mana rasa dia?
Rasa dia seperti anda berada dalam keadaan pening pening. Tapi, pening tu bukan anda sorang je yang rasa. Orang lain pun rasa jugak. Okay, macam tu je rasa dia rupanya. HAHA :D

google

Tadi, lepas je Kak Hawa *supervisor aku* suruh print drawing Autocad, aku terus menuju semula ke laptop kepunyaan Kak Mastura untuk menyambung kerja aku. HAHA! Banyak lah kau punya kerja. Padahal, online FB. Tengah khusyuk berchat im dengan encik chenta hati, tiba tiba aku rasa pening. Dalam hati, pening biasa lah kot tu. Aku pun teruskanlah KERJA aku. Tibatiba Encik kat tempat kerja aku ni bersuara "ada rasa bergegar tak". Alamak! aku dah risau dah. Dalam kepala dah pikir, "nak buat ape ni? kena turun bawah ke? bahaya ni." Kelakar gila aku rasa. Encik tu rilex je. Maka aku pun kena rilex. HAHA! Aku pun update status lajulaju.


Rupanya, ramai jugak member member aku yang terasa gegaran tu. So, memang sah la earthquake. Based on info, katanya berlaku dekat Sumatera, Indonesia. Tapi memang area Lembah Klang terasa gegaran tu.

psst : gambar semua aku amikdari goggle je. Almaklumlahh, bukan laptop sendiri :)
okbai! 

1 comment:

auny aizie said...

ja, aku pun rasa !