Thursday, June 9, 2011

terasa sedang ber "wall to wall" dengan nora elena

Assalamualaikum :)

Sekarang memang musim nora elena. Kalau siapa yang masih blur, HA? APE TU NORA ELENA? CERITA APE? BILA? okay! korang memang tak up to date dengan keadaan sekarang betul lah! HAHA! suka suki aku je kutuk korang kan. maaf! :)

Kat FB memang melambak lambak orang cakap pasal seth tan & nora elena. siap ada yang buat fan page lah bagai. tukar nama yang ada iras iras seth tan lah. Banyak lagi lah. Tak kurang juga yang letak gambar nora elena. hehe :)
penuh wall aku dengan post comment dari "nora elena" taw! :)

Terasa sedang ber "wall to wall" dengan nora elena. Kalau betul nora elena, mesti lah korang tak percaya kan. Aku pun sendiri tak percaya. Gila ape! Tak busy pulak siti saleha tu nak ber "wall to wall" dengan aku. Kan? Kan?

Actually, she's one of my boyfriend's friend yang aku rapat [even takpernah jumpa.] Dahsyat kann. Terasa ada kimia di antara kita. cewahh! HAHA! Boleh dikatakan rapat lah jugak dengan dia ni. Kitorang selalu berbalas comment kat wall masing masing. Bergosip sama sama, belajar mandarin sama sama. Sampai kawan kawan aku banyak yang tanya,"siapa desrina puspa tu? Kawan sekolah lama kau ke?" Yela, cara borak macam dah kenal lama. Padahal kenal dia dalam FB je dan belum pernah jumpa. Kalau ada jodoh, kita jumpa okay! InsyaAllah. hee :)

psst : episod NORA ELENA sekarang dah sampai ke peringkat konflik rumahtangga. Asyik nak romantik je, susah lah kan. HAHA!
okbai!

8 comments:

Anonymous said...

best ke cter nie??
en anon nak try tngk la..akhz!!!

Anis Adila Aris said...

best gile kowt cite nie...macm tgh baca novel je...

Anis Adila Aris said...

best gile kowt cite nie...macm tgh baca novel je...

Mira Zali said...

wah.. nora elena.. sya xpernh tgox pun.. hehehehe.. ^_^

nabila faryzza said...

en.anon,
best gila okay! tengok la. HAHA :D

nabila faryzza said...

en.anon,
best gila okay! tengok la. HAHA :D

nabila faryzza said...

Anis Adila Aris,
kau baca novel dia dah ke?

nabila faryzza said...

Mira Zali,
takpernah tgk ape? tgk nora elena ke?