Thursday, July 21, 2011

Goal kontroversi Chelsea

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera :)

#muka ready nak tengok bola

Aku bukanlah kaki bola. Malahan, aku juga tidaklah mengikuti sangat perihal perihal bola ni. Tapi, semenjak Harimau Malaya menang Piala Suzuki *masa tu aku mula tertarik dengan mohd muslim ahmad*, aku jadi tertarik nak tengok match Harimau Malaya. Walaupun muslim ahmad tak main tadi. Sebab pemain Malaysia yang main tadi, pemain Olimpik. Tapi takpe, semangat MALAYSIA BOLEH berkobar kobar dalam jiwa ini. cewahh! :)

Game tadi, memang erghh! Ntah la. Susah aku nak describe. First game, memang slow gila la kan. Dah second half tu, baru seronok nak tengok. Dan keputusannya, bukanlah keputusan yang boleh membanggakan pihak lawan (Chelsea) sebab Chelsea menang tipis. *Aku rasa tak goal pun sebab bola tu atas garisan je, bukan melepasi garisan pun* Tade, tak goal jugak1 tak goal! :P


ha! nampak tak? atas garisan je kot!

psst : tak senang duduk aku tengok bola tadi. HAHA!
okbai! 

9 comments:

Anonymous said...

okay.

WaNee said...

wee~ minat muslim jugak ke. ade geng la. btw, mohd muslim ahmad la awak

lolipop said...

mmg ta aci la eja.. td tgk pon tak senang duduk.

nabila faryzza said...

WaNee,
ouh, mohd ea? ok. salah sudah. HAHA! :D

Anis Adila Aris said...

aku tengok masa gol ni..eleh, kalau ikutkan tak kira goal tu..

kira hebat la Malaysia kan..hehe

Rahmad said...

yer..bola 2 just meniti atas garisan jer..

Rapunzel Cikilolo said...

memang la boleh kire gol ikot undang2 bola (boleh la taruk undang2 kan?) but malu je buat gol yang mcam tu la... chealsea chealsea.. haha

Syue said...

Not bad la sebenarnya Malaysia kan/ 1-0 je pun. 1 gol tu dah la tak macam gol, takpela anggap la Malaysia bagi gol saguhati utk Chelsea before balik xDD

Anonymous said...

malaysia go..muslim go..en anon go
cepat masuk enty baru pasal malaysia vs singapura!!!