Tuesday, January 24, 2012

Selamat Berpraktikal kawan kawan !

Assalamualaikum :)

Cuti semester kali ni boleh dikategorikan sebagai "Holiday with no fun".

Kenapa?


Kerana kami, pelajar semester 3 Sarjana Muda Ukur Bahan perlu menjalani Latihan Praktikal selama 6 minggu. Okay! Takde lah lama mana, kau takyah nak poyo sangat dengan kau punya "holiday with no fun tu". Sekejap je pun 6 minggu. HAHA! #dushdush

Sebelum ni,
aku pernah merasa praktikal dengan Kontraktor
Tetapi kali ni,
aku merasa praktikal dengan Firm Quantity Surveyor pula.
Pergh! #nebes . Surely, kerja dengan Firm lagi tough jika dibandingkan kerja dengan kontraktor.

Sebelum ni,
Praktikal yang tidak memerlukan aku untuk menyediakan report
Praktikal yang tidak memerlukan lecturer untuk datang dan pantau
Tetapi kali ni,
Praktikal yang memerlukan aku untuk menyediakan report
Praktikal yang memerlukan lecturer untuk datang dan pantau
Ergh! makin nervous.


Kawan kawan yang start praktikal esok, GOOD LUCK ! Semoga semuanya berjalan lancar. Aminn :)

psst : Aku start praktikal pada 30 Januari. Company tu cuti seminggu. #senanghati


okbai!

4 comments:

Rapunzel Cikilolo said...

good luck and all the best tau...

nabila faryzza said...

ok, thanks kak mas :)

Iffah Afeefah said...

eh smela kite

tp prktikal kite len2

nabila faryzza said...

Iffah Afeefah ,
goodluck to you too. hehe :)